mynewspapers.net

Toffel Gag gåvor

Toffel Gag gåvor


Tofflor behöver inte vara tråkig. Varför ge en tråkig Pläd par när du kan ge en upprörande par som underhåller alla i rummet? Toffel gag gåvor sträcker sig från silly (soffan-säker golf knapar) till praktiskt (sweeper tofflor) till verkligt bisarra och löjligt (maxi pads, någon?) Oavsett vilken typ av toffel gag gåvor du ger, kommer de säkert att roa-- och kanske även flabbergast--sina mottagare.

Gamla Fart tofflor

Behöver en gag gåva för någon som blir upp i år? Köpa ett par "old fart" tofflor. Dessa tofflor annonsera att du är en gubbstrutt inte bara av de ord som är sydda till toppar, men också av din "passerar gas" som du strövar runt huset. "Du kommer nu att kunna skylla ditt"prutta"problem på tofflor," säger online-återförsäljare PrankPlace. En storlek passar de flesta.

Maxi Pad tofflor

Om din familj är skära ned på julklappar i år och skulle vilja göra mot bakgrund av det, eller om du bara vill ge en gåva som är garanterat att få ett skratt, göra ett par maxi pad tofflor. Dessa gör också en rolig möhippa gag gåva. Du behöver fyra maxis att göra ett par. Fastställa två av dem att göra sulan. Linda de andra runt området tå på varje. Tejpa undersidan. Dekorera toppar med band, blommor eller mini Christmas Ornament. Lägg tofflorna i rutan (en riktig maxi pad box om du vill).

Sweeper tofflor

Dessa praktiska tofflor gör en perfekt gag gåva för den upptagen mamma som inte kan hitta tid att torka golven. De arbetar också för den "rena missfoster," ungkarlen eller soffpotatisen i ditt liv. Du kan köpa microfiber sweeper tofflor från online-återförsäljare som PrankPlace eller Amazon.com eller bara ge ett par stora, gamla strumpor med en fästade: "strumpor med vidsträckt makt inbyggt i! Mopping golv är nu 99,9 procent mindre arbete."

Golf tofflor

Ge denna gag gåva till golfare som inte kan få nog av gröna. Dessa golf tofflor härma de ikoniska svarta och vita sadel-stil knapar. Mjukt och skönt, de har även soffan-säker gummi "spikar" på fotsulorna. Du kan också hitta dem i rosa och vitt för den kvinnliga golf missbrukaren. Åtfölja tofflor med lite choklad golfbollar eller en burk "Gröna avgifter" pengar.