mynewspapers.net

Tobiosho japanska trädgård verktyg

Tobiosho japanska trädgård verktyg


Tobiosho lönn är en form av Acer palmatum Japansk lönn. Enligt Michigan State University är det en upprätt träd som har scarlet falla färger. Höjden på detta träd kommer att bero på den grundstammen till vilket det är ympade. Traditionella japanska trädgårdsskötsel verktyg kan användas för att ta hand om ditt Tobiosho lönn träd.

Gallring klipper

Japansk stil gallring klipper använda ett enda stycke stål för att skapa ett handtag och blad. Två stycken är fäst ihop med nitar, stål eller skruvar för att göra en sax-liknande par gallring saxen. Blad av japansk stil gallring klipper är raka och tunn med en distinkt punkt i slutet. Även om vissa saxen är enkel, metall utilitaristiska saxen, använder vissa tillverkare trä på handtaget. Gallring klipper är ofta fjäderbelastade hålla käftar öppna om inte du sätta press på handtaget. Gallring klipper kan användas för att ta bort anbud, unga tillväxt från ditt Tobiosho lönn träd.

Japanska sekatörer

Det finns två generella typer av japanska sekatörer. En typ är, med undantag av bladet form, identiska i konstruktion till gallring saxen. Två ett stycke blad och handtag komponenter är förenade i en sax-liknande konstruktion. Den andra stilen påminner mycket om Western bypass sekatörer. Denna andra typ har ett böjt blad som också fungerar med en sax-liknande åtgärd. Japanska sekatörer är utformade att skära tjockare grenar, eller ungefär samma storlek som kan klippas med Western bypass sekatörer.

Beskärning av japanska sågar

Beskärning av japanska sågar är backsaws. Tänderna på dessa sågar skära på pull stroke snarare än push stroke. Även om mindre skärkraften tas på tänderna, nedskärningarna är finare och har mindre splittra problem. Beskärning av japanska sågar finns i en mängd olika former, inklusive sågar som vik. Japansk stil beskärning sågar kan användas för att ta bort medelstora till stora grenar från din Tobiosho lönn. När en stor gren har tagits bort, kan du japanska trädgård kniv recess gren kragen för ett mer estetiskt tilltalande tuktade sår. En japansk trädgård kniv är ett knivblad på ett handtag som kan variera från att titta så mycket som en traditionell västerländsk kniv till att ha mer av en mejsel-punkt på spetsen, inte längs sidan, av bladet.