mynewspapers.net

Toalettsitsar för potträning

Toalettsitsar för potträning


Enligt det nationella nätverket för barnomsorg, vissa barn är redo att börja potta utbildning redan i 18 månader, men många är två och ett halvt år innan de är redo att använda toaletten. Potta säten och toalett placerar adaptrar kan hjälpa småbarn bli upphetsad om processen att använda toaletten och också göra det mer bekvämt, eftersom de är oftast mindre och passar unga kroppar bättre än en traditionell toalettsits.

Identifiering

Eftersom traditionella toalettsitsar är stora och inte passar en ung barn väl, många föräldrar väljer en potta stol eller wc-stolen anpassas till hjälp deras barn få van vid att vara utan blöja. Dessa platser kan dessutom hjälpa barn komma över rädslan för toalettbesök, som de kommer i flera småbarn-vänliga former, och använda färger och tecken som barnen brukar uppskatta.

Typer

Föräldrar kan välja flera olika stolar eller adaptrar. En potta stol är en separat utrustning som föräldrar kan hålla i badrummet. Vanligtvis, dessa platser är på barnens höjd och har löstagbara skålar, så att föräldrar kan dumpa avfall. Vissa platser är billiga och plast, medan andra använder kraftigare trä och har fina färger. Exempelvis kan en förälder även välja att sittplats personlig med sitt barns namn. Många av dessa stolar har stänkskydd för att hålla pojkar ren. Föräldrar kan också välja hur många tillbehör de vill i en stol. Vissa är enkla bitar av plast, men andra kan prata, göra rodnad ljud eller ens sjunga när ett barn eliminerar. Vissa företag också göra små, separat toalett säten när familjer är på-den-gå. Vissa barn kan njuta av en toalett placerar adapter. Dessa vadderade säten passar rätt in i en normal toalettsits, och är bekväma för mindre bottnar. För on-the-go träning köpa vissa föräldrar resor potta säten, som består av en bit plast som täcker allmänna trivselrum toaletter för att göra dem mer barn-vänlig.

Fördelar

Potta säten ger föräldrarna en möjlighet att göra processen speciell för sitt barn, och de också ge barnet en särskild plats att eliminera, och hjälpa dem att anpassa processen. De kan också hjälpa plocka ut potta stolen. Vissa barn kan roa sig tala eller sjunga stolar, men dessa funktioner kunde skrämma andra barn. Toaletten placerar adaptrar fungerar bra för mindre utrymmen, såsom lägenheter, eller för äldre barn. Många av dessa säten är inredda med populära barn tecken, som Elmo och Dora. På-den-gå toalett klädslar kan hjälpa bekanta barn med kommer att badrum på en offentlig plats.

Med hjälp av säten

Föräldrar som köper ett säte eller toalett sittunderlag, oavsett typ, bör låta sina barn tid för att bekanta sig med sätet. Barnen får sitta på toaletten med sina kläder på, så att de kan börja förstå hur nya sätet kommer att känna. Dessutom föräldrar kan tillåta barn att dekorera sin nya stol eller stol med klistermärken, eller en förälder kunde skriva barnets namn på sätet.

Överväganden

Många barn lära sig använda badrummet helt enkelt genom att titta på deras föräldrar använda toaletten. Om de är bekväma med det, föreslår www.askdrsears.com att föräldrar tillåter sina barn att se dem på toaletten korrekt.