mynewspapers.net

TMJ Visual symtom

TMJ Visual symtom


Temporomandibular gemensamma sjukdomar och störningar, brukar kallas TMJ, kan vara några symtom, från huvudvärk till nacke, skuldra och ryggsmärtor. Sinus smärta, smärta bakom ögonen, synstörningar, ringningar i öronen, yrsel, depression och slipning tänder är också symptom på TMJ. National Institutes of Health uppskattar att 10,8 miljoner människor lider av TMJ problem i USA, och 90 procent av de drabbade är kvinnor i barnafödande år.

Visuella snö

TMJ och visuella snö (mild hysteriska blindhet) är båda neurotiska symptom som är relaterade. Det är ångest som konverterar till fysiska symtom.

Synliga symptom

Blixtar av ljus och smärta runt ögonen, känslighet för ljus, suddighet, dimmig syn, eye floaters och oförmågan att fokusera alla kan vara symtom på TMJ.

Missuppfattningar

De flesta människor skulle inte gälla många symptom på TMJ sjukdomen. Det tros vara sjukdom i käken, så många avse aldrig visuella problem eller nacke, skuldra och ryggsmärtor TMJ. Det kan vara mycket svårt att diagnostisera.

Förebyggande/lösning

För att förhindra eller bota TMJ, bär ett munskydd på natten, undvika överdriven rörelse av käken, inte tugga tuggummi och lära dig avslappningsövningar.

Behandling

Tillämpningar av värme och kyla tillsammans med smärtstillande verkar fungera för de flesta skov av TMJ. Vila din käke genom att gå på en mjukt eller flytande kost under några veckor eller begränsa käken rörlighet genom att ta små tuggor. Kortison är ett annat alternativ, som bär ett munskydd. Det finns också olika kirurgiska tekniker, även om dessa endast bör betraktas som en sista utväg.