mynewspapers.net

Tjeckiska frisyrerFrisyrer i Tjeckien varierar från helt upprörande till ren och härlig. Som centrum för Tjeckiens mode, kultur och underhållning framhäver Prag det bredaste utbudet av mäns och kvinnors frisyrer och salonger. Om du vill att modellera en frisyr från denna östra europeiska stad, besluta om att gå edgy och punk, omfångsrika och modell-liknande, eller enkel och ren, som män och kvinnor tenderar att luta mot en av dessa tre frisyr val.

Röd färg & höjdpunkter

Tjeckiska frisyrer


Eftersom tjeckiska kvinnor och män i allmänhet har mörkare hår, lägger döende och lyfta fram håret flair till en stil. Döende mörkt hår är en djupröd, nästan röd-lila nyans, en trend för tjeckiska kvinnor. Kort, kantiga frisyrer Visa upp inslag av röd färg, som gör som tätt nålas upp-dos. Vissa kvinnor med lugg eller bangs, vilja betona endast marginella för en funky effekt.

Hackig & kantiga

Tjeckiska frisyrer


Njut av uttrycksfulla frisyrer tjeckiska män och kvinnor. Hackig, vinklad, sida del fungerar bra på män och kvinnor med mindre ansikten som vill uppmärksamma läppar och ögon. Män låta sitt hår växa lite längre, precis under ögonen. Makeupartister sedan sopa på framsidan av den hairlike marginella eller en Frans--till antingen höger eller vänster sida, som delvis täcker ett öga. Kvinnor går för en liknande stil, men kan göra håret smidig eller ringlad. Kvinnor också belysa tips av håret för effekt. Från och med 2010 är asymmetrisk utseende--med ena sidan av håret längre än den andra--en annan märkbar tjeckiska frisyr trend.

Lång & vällustig

Tjeckiska frisyrer


Kvinnor i Prag tenderar särskilt att växa sitt långa hår och bär det ner, förbi axlarna. När du skapar en stil, tjecker skuren lugg och skapa en voluminösa stil som lägger till mer kropp i fina, silkeslena hår. Kvinnor med lockigt hår bär lockarna tight, som en krusad stil, och låta det falla vilda till axlarna. Tjeckiska män bär också långt hårstilar. Antingen bär håret till axlarna eller strax under öronen, gel några män sitt hår till antingen en styvare och sitarer titt.