mynewspapers.net

Tips på tackkort

Tips på tackkort


Det finns många tillfällen för att skicka tackkort, såsom bröllop, sympati, baby dusch eller gåva tack. Följ några riktlinjer att skriva ett tack-kort gäller för handskriften, personlig eller professionell, seder, och även längden på journalanteckningen.

Skriva det själv

Medan redan skrivna tackkort är effektiva, innebär din tack mer när det skickas i ett charmigt, tomma kort med handskrivna personligen inuti. Om du skickar tackkort i uppskattning för gåvor som köptes för dig, vara personlig. Adress mottagaren vid namn överst på kortet och en kort not tack. Det är alltid trevligare att människor vet att deras gåva inte var bara en annan leksak i din figurativa leksakslådan, så vara personliga och tala om exakt vad du fått från personen.

Maskinskrivna eller handskrivna

För tillfällen där en tackkort skickas i uppskattning för ett get-well besök, gåva, överraskning besök eller annan händelse, en handskriven anteckning är mer personligt och visar brydde sig nog att ta sig tid att skriva i din egen hand. För tackkort har med arbetsrelaterade frågor, ditt kort skrev ut, som det ser mer professionellt.

Som ett par

Om du tar emot ett bröllop eller baby shower gåva som ett par, skriva "vi" istället för "mig" även om du råkar vara närmare gåva giver än din kompis. Om ta emot en gåva som ett par, bör du både registrera kortet i din egen handskrift.

Vara artig

Även om du inte njuta av kvällen, närvarande, eller du helt enkelt inte gillar den person som extended "varm önskemål" till dig, vara artig. Hålla din tack-kort kort och koncist genom att utvidga ett uppriktigt tack för vad anledningen och enkelt registrera ditt namn.

Håll det enkelt

Medan du kanske vill anpassa tackkort till närmare vänner och familj, är det bästa sättet att få igenom en bunt med tackkort som väntar på att skickas att skriva ett kort och enkelt Observera att uttrycka din äkta tack och underteckna din namn.

Inte e-post

Även skicka ett tack e-post i stället för ett tackkort är effektiv, är det också tacky och billigt. Låt mottagaren veta du verkligen vård genom att skicka kort i stället för e-kort.