mynewspapers.net

Tips på gräsmatta gödningsmedel

Tips på gräsmatta gödningsmedel


Många husägare strävar efter att få en gräsmatta som ser ut som det kan vara gröna av en golfbana. Men tar det för en gräsmatta att ha det "golfbana titt." Gräsmatta gödningsmedel är ofta nödvändiga för att uppnå utseende. Dock använda gödselmedel sparsamt eftersom avrinning från vattna gräsmattan kan föra bort de kemikalier, så småningom komma in i lokala vattentäkter och förorenar vattnet.

Konstgödsel

Välj en gräsmatta gödningsmedel som är mycket låg i fosfor. Gräsmatta gödningsmedel lista de tre viktigaste ingredienserna på paketet och beloppet av varje. Viktigaste är den mellersta tal, som representerar fosfor. Hålla detta nummer vid noll, eller så nära noll som möjligt. Det första numret är kväve. Kväve bör en långsam frisättning förening så det inte tvättas bort i avrinningen från regn, vilket kan orsaka att förorena vattentäkter. Den tredje ingrediensen är kalium. Köp inte gödselmedel som för denna förening har mer än 15. Bästa gödselmedlet för en gräsmatta är 10-0-15. Befrukta två gånger bara, i April och igen i augusti. Gödsla inte innan en regnstorm. Regn kommer att tvätta bort gödselmedlet om det regnar för hårt.

Spara gräs sticklingar

Kasta inte bort gräsklipp. Lämna gräset på gräsmattan efter slåtter. Klippa gräset kommer att brytas ner i marken och foder befintliga gräset. Istället för att hugga gräset kort, höja nivån på gräsklipparen till en nivå tre eller fyra eller så högt som möjligt för att förhindra chock till gräset. Den bästa höjden för gräs beror på vilken typ av gräs du växer, men att låta gräset växa till minst 4 inches kommer att förhindra chock. Klippa gräset kort orsakar gräsmattan att förlora fukt i en snabbare takt. Dessutom kommer gräs som återstår lång gror och göra gräset tjockare när skär.

Organiska gödselmedel

All-naturlig gräsmatta gödningsmedel finns bra alternativ till konstgödsel. Det finns två alternativ till trädgårdsmästare--alla naturliga eller organiska gräsmatta gödningsmedel. Köpa organiska gödselmedel med gödsel och användning enligt paketet riktningar. Gör din egen gödselmedel. Göra ett te med spillning från hönor, hästar eller kor, om tillgängligt. Lägga till en spade full av gödsel till 20 gallon vatten och låt den jäsa under en vecka. Sätta i en gräsmatta spruta och spraya gräsmattan helt. Tillämpas på gräsmattan som behövs efter ett regn eller var sjätte vecka. Ett allrengöringsmedel gården gödselmedel kan den extra förmåner--den här gör sig av med larver och buggar. medan utfodring dina växter: Mix en kanna öl, en kan vanlig cola, 1 kopp ammoniak, 1 kopp äppeljuice, 1 kopp citron-doftande flytande diskmedel tvål och 1 kopp allrengöringsmedel växtnäring. Lägg 1 quart av gödseln till en 20-gallon slangen spruta och spraya hela gräsmattan, inklusive växter och gräs.