mynewspapers.net

Tips på en Hawaiian temafest

Tips på en Hawaiian temafest


Hawaiian parterna (kallas ibland luau part) lämpar sig till utomhus part, inklusive pool partier, födelsedagskalas, mottagningar eller ens släktträffar. Detta tema fungerar bäst på sommaren, eftersom det härmar synintryck, ljud och livsmedel av Hawaii. Om du inte kan kasta din fest på Hawaii, göra det nästa bästa. Med de tropiska öarna till din fest med ett Hawaii tema.

Dekorationer

Upp för en rolig tid i tropikerna genom att dekorera med en Hawaiian känsla. Om du har riktiga palmer, dekorera dem med färgglada lampor för ett festligt utseende. Eller hyra blow-up palmer från en part leverans och ställa in dem runt festlokal. Linje vägar med tiki ficklampor. Se till att de är mycket robust om du kommer att lysa dem, emellertid, och håll små barn borta från facklorna. Använd remsor av falska gräs att skapa särpräglade löpare. Lean verkliga eller kartong surfbrädor upp mot väggarna. Färgglada silke blomsterarrangemang kan också låna en tropisk luft till din Hawaii-tema fest. Slutligen välkomna varje gäst med en traditionell lei.

Spel och aktiviteter

Få i en anda av öarna genom att spela lite hawaiiansk musik och att ha en hula tävling. Använda hula hoops, eller bara be gästerna att försöka göra den hula dansen så gott de kan. Denna verksamhet fungerar särskilt bra för yngre gäster som inte har något att komma in i saker anda. En limbo tävling är lika kul. Eller ge dina gäster en souvenir för partiet genom att ha dem posera för en bild på en surfbräda. Om du inte har en riktig surfbräda, gör en inredda strykbräda. Placera den över en blå tarp och be gästerna att ger dig sina bästa surfer dude pose. Yngre barnen kommer att uppskatta en hawaiianska hantverk. Försök att göra tropiska blommor av mjukpapper och kopplar dem till stråhattar.

Mat

Servera en "pupu" (Hawaii för förrätt) tallrik färska frukter och ostar. Be din unga gäster om de vill ha några "pupu" kommer att se till att framkalla skrik av skratt. Ställa in en bar-området och erbjuda dina gäster färsk frukt smoothies görs på beställning. Dekorera varje smoothie med en färgglada papper paraply och en skiva av kokos. Eller servera färsk kokosmjölk i halverade kokosnötter för en ny behandling. Fläsk är en traditionell favorit på Hawaii-tema fester. Prova att grilla spett av bitar av fläsk varvades med bitar av ananas.