mynewspapers.net

Tips på blås torkning håret

Tips på blås torkning håret


Om din frisör alltid ger dig en fantastisk punktering, och du undrar hur du kan uppnå samma resultat hemma, finns det tekniker och tips för att se till att du får den elegant stilen du vill ha. Även om du inte vill att räta ut håret med en fön, hjälper lära sig knepen av handeln dig att ha en bra hår dag varje dag.

Inställningen rätt värme

Låg, diffust värme är bäst för att hålla lockarna från frizzing, medan hög, direkt värme är bättre för uträtning håret. Välja mängden värme som du vill använda baserat på om du vill ha håret rakt eller lockigt.

Använda en fön att räta ut

Om ditt främsta mål är att uppnå raka, snygga lås, använda produkter som utformats för att maximera rakhet. Leta efter mousse, pomades eller sera att bekämpa frizz och göra håret så rak som möjligt. Du behöver även en stor, rund pensel med naturborst eller en paddel borste. Rund borste kan samtidigt räta håret samtidigt ge dig en lätt båge i ändarna, även en paddel borste är bra för raka ser ända till ändarna. Början på baksidan av ditt hår och arbeta i sektioner, direkt torktumlare värmen mot rötterna av håret med rundborste under avsnittet. Ta med torktumlaren och borsta samtidigt, dra med jämn spänning på borsten. Detta kan ta lite övning innan du får bästa möjliga resultat, men med en uträtning produkt kommer att hjälpa.

Hur man Blowdry lockigt hår

Använd inte direkt, hög värme om du försöker skapa frizz-fria lockar. Använda en diffusor torktumlare eller diffusor fastsättning och låg värme. Om du behöver hjälp skapa lockar, Använd händerna för att försiktigt scrunch ändarna av ditt hår som du torka den, men om scrunching verkar göra håret frizzier, bryr sig inte. För att förlänga lockar, torrt antingen lufttorka eller blås tills håret är nästan helt torr. Sedan tillämpas direkt, låg värme mot ändarna av dina lockar som du försiktigt dra dem ner med fingrarna.

Avsluta med en kall Blast

Eftersom fön värme öppnar ditt hår nagelbanden, avsluta din torkning rutin med en tryckvåg av kall luft från torken. Detta förseglar dina nagelband och stil.

Saker att undvika

Blås inte torka håret med hög värme varje dag. Värme torkar ut ditt hår, och om ditt hår är redan på den torra sidan, för mycket värme styling kan råna den av fukt och leda till brott. Förvara inte torka håret efter att det redan är torrt. Också sluta blås torkning innan ditt hår är helt torr om du försöker att få en rak stil. Tillämpa mer värme för att torka håret leder till torrhet och brott.