mynewspapers.net

Tips på att organisera ett badrumsskåp Under diskbänken

Tips på att organisera ett badrumsskåp Under diskbänken


Eftersom skåpet i ett badrum handfat saknar ljuset, blir det ofta ett virrvarr av rengöring leveranser, extra toalettartiklar, gamla svampar och liknande föremål. Detta är värdefullt utrymme badrumsförvaring och några grundläggande tips kommer att göra det mycket mer förbrukaren vänlig, så att du kan lagra fler artiklar och hitta saker snabbare.

Hyllor och lådor

Separat din rengöringsmateriel från din extra toalettartiklar och produkter. Hålla din rengöringsmateriel tillsammans på en metall rack eller hylla som fäster vid en av sidoväggar i badrummet via sugkoppar. Objekt som extra tandkräm och tandborstar, kosmetika, håraccessoarer och relaterade objekt är tillräckligt små för att gå in i en miniatyr låda enhet. Många heminredning och järnaffärer sälja plast, metall eller trä låda enheter som är billiga och som kommer att passa under din diskbänk. Dra ut en låda och greppa det objekt du behöver är mycket enklare än att fumla runt för det bland en massa andra saker.

Korgar

Korgar, förutom att vara dekorativa, är perfekt för större objekt. Använda olika korgar för olika varor. till exempel en korg med extra rullar toalettpapper, fyller en annan korg med kosmetiska prylar som hårtorkar och elektriska rakapparater, och ännu en korg med extra handdukar. Eftersom dessa poster är så stor, kommer de vara lätt att hitta och ta ur en korg. Men bli inte frestad att lagra en massa mindre föremål i korgar som de kommer att få röriga lätt och som kommer att orsaka dig att behöva rota och jaga dem i korgen.

Installera lampor

Det är en sak att organisera området under din diskbänk, hålla den organiserade och användarvänligt är en annan sak helt och hållet. Ett sätt att uppmuntra dig att hålla det snyggt är att installera små lampor mot baksidan av skåpet. Du behöver inte anlita en elektriker att få ljus inne i skåpet under diskbänken. Köpa små, runda stick-on lampor som körs på batterier. Tryck på dem att slå dem på. Du ser där allt är och där allt går när du är klar med den.