mynewspapers.net

Tips på att hitta Flint indiska pilspetsar

Tips på att hitta Flint indiska pilspetsar


Flint pilspetsar kvar tillsammans med andra sten föremål som bevis på kulturer som levde i vissa områden långt innan vi gjorde. Tillverkad i olika storlekar av både gamla kulturer och mer historiskt de senaste amerikanska indianstammar, var flint pilspetsar populära verktyg används främst för jakt. Arrowhead och artefakt jägare runt om i landet pris dem. Genom att använda några tips på att hitta flint pilspetsar, öka söker deras chanser att en framgångsrik pilspets jakt.

Rättsliga aspekter

Områden där flint pilspetsar dyker upp ofta är privat egendom. Nationella och statliga lagar kan variera på som behåller alla hittade artefakter, inklusive de som gjorts av flinta. Det fanns en tid när föremål liggande ovanpå marken hittade medan ytan jakt var rättvist spel och gratis för att ta. Nu, men det finns olika "guldgruva" lagar som rör som någon flint pilspetsar hittar man tillhör. En guldgruva lag reglerar aspekter av metall upptäcka för mynt och sådant, och i vissa fall delar av sten artefakter också. Får alltid markägarens skriftligt tillstånd innan jakt för flint pilspetsar på hans egendom. Om du söker creek bäddar, få skriftligt tillstånd från varje angränsande markägare.

Kartor

Quad kartor öka dina chanser att en lyckad jakt. En quad karta är en topografisk karta. Detta innebär att de ger Detaljer om området du vill söka. De visar varje detalj av landet inklusive bäckar, kullar och även områden av oregelbundna mark. Använda kartor för att planera din jakt, exempelvis på skiften du vill koncentrera sig på. Dessutom kan du använda online resurser som Google Earth titta så nära som möjligt på marken innan du faktiskt dit. Detta sparar slöseri med tid att gå omkring och letar ett bra område. Du vet vilket område du vill ha och att kunna gå direkt till det vid ankomsten jakt destinationen.

Gå långsamt

Ta din tid när du söker efter flint artefakter. De flesta är små och många är delvis nedgrävd i marken. Går långsamt kan du också se flint chips, uppgift att större pilspetsar kan vara i närheten. Flytta i ett repetitivt svepande rörelse, från en plats till en annan när du söker. Om du ser något som ser lovande ut, markera platsen så att senare inte verkar det som bara en annan lapp av smuts. Använd något färgglatt som en näsduk eller en liten flagga fast i marken. Undvik allt tungt eftersom detta av misstag kunde krossa pilspetsen. Några flint pilspetsar är ömtåliga, är små till att börja med och sedan begravdes för eventuellt hundratals om inte tusentals år.

Morgon

Morgonen är den bästa tiden att jaga för flint pilspetsar. Solens ljus vid denna tid på dagen ger bättre ljus på marken för att se flintan. Dessutom blir luften kallare och mer behagligt när det gäller komfort för jägaren. Middag och eftermiddagen solen är varmare. I bästa du bli mycket obehagligt, och i värsta fall riskerar du en solsting eller värmeslag.

Saker att ta

Tänk på att ta med mycket vatten. Till och morgonsolen torkar en person om i det tillräckligt länge. Ta en protein bar eller något liknande för ett mellanmål. Samtidigt inte en absolut nödvändighet ger det en energikick när det behövs. En vass pinne att prod och vända jorden är till stor hjälp. Några flint jägare hitta så småningom en favorit som de tar på varje utflykt. Med hjälp av en pinne sparar extra belastning på benen och tillbaka från böjd över för granskning av varje sten eller chip hittade. Ta med ett extra par skor, eller åtminstone har ett robust bekväma par på grund av alla gå på ojämn mark ytor inblandade. Det andra paret är praktiskt när promenader creek bäddar om det första paret blir för blöt.