mynewspapers.net

Tips på att hitta en bra tatuering maskin

Tips på att hitta en bra tatuering maskin


En bra tatuering maskin är nödvändigt att producera kvalitet tatueringar, även om inte alla typer av tattoo maskiner är lika. Tattoo maskiner bör göras av robust, ledande metaller med en övergripande set-up som rymmer komfort och utrymme preferenser. Kvaliteten på en tatuering pistol kan variera beroende på vilken typ av nålar det är utformad för att passa. Flera faktorer kan vara till hjälp när man söker en kvalitet tatuering maskin.

Konstruktion

Den viktigaste faktorn i någon tatuering maskin är kvaliteten på konstruktion och typ av material som används. Tattoo maskiner tenderar att vara längre när de görs av starkare metaller, inklusive järn, mässing och koppar. Dessa ledande metaller hjälpa att en tatuering pistol spricka eller paus mitten av tatuering.

Storlek

För att bestämma storleken på tattoo maskin du behöver, överväga vilken typ av maskin som bäst passar dina behov. Vissa tatuering gevär görs endast för nål storlekar som skapar linjer, medan andra är gjorda för nål storlekar som används i skuggning. Vissa vapen rymmer båda typer av nålar, medan många företag säljer mindre foder och skuggning vapen i kombination paket. Den fysiska storleken på tatuering pistolen är också viktigt eftersom vissa vapen är tyngre och klumpigare än andra.

Andra element

En bra tatuering maskin finnas ordentlig strömförsörjningen för tatuering pistol, en klipp sladd och en fotpedal. Vissa företag sälja startpaket med nätaggregat, clip binder med rep och pedaler, och dessa kan vara betydligt billigare. Utformningen av din totala set-up är viktigt också eftersom längden på sladden på din fotpedal kan påverka din komfort och rörlighet.

Tuning

En annan viktig faktor i valet av din tatuering maskin är att överväga mängden trimma din tatuering pistol kommer att kräva. Tatuering kanoner avsedda för användning i professionella tenderar att kräva mindre tuning, medan tatuering kanoner som att använda både foder och skuggning nålar kan kräva tätare tuning.