mynewspapers.net

Tips på att göra gardiner utan en symaskin

Tips på att göra gardiner utan en symaskin


Att göra en uppsättning av gardiner för ditt hem kan vara ett kostnadseffektivt alternativ till att köpa ett par i en hem varor butik, där liknande objekt kan vara dyr. Du kan göra gardiner utan en symaskin, även om hand-sy gardiner kan vara utmanande, särskilt om du har lite erfarenhet sömnad. Följ några tips för att göra processen för att göra gardiner utan en symaskin mycket enklare.

Stryka på Hemming

Stryka på hemming är en bra produkt för dem som arbetar på tyg projekt utan en symaskin. Produkten är en tunn remsa som kan vikas in i fållen på en bit av tyg för att skapa en ren linje när ett järn är placerad ovanpå den. Detta är en bra metod för att göra gardiner, du kan lätt skära den gardinen rektangulär form från en längd av material och sedan ge det en polerad look med hjälp av järn-på hemming, utan att någonsin röra en symaskin.

Tandning sax

Tandning sax är ett bekvämt verktyg att ha i din crafting kit. Dessa saxar skapa ett zig zag mönster på tyg de skär, som hjälper till att förhindra nötning. Därför är det inte nödvändigt att fåll tyg som har skurits ned med tandning sax, minskar behovet av en symaskin. Zig zag mönster av saxen kan också ge ett par gardiner ett land eller shabby chic look, att lägga till extra stil detalj.

Dusch gardin krokar

Dusch gardin krokar med clip-on ände är bra utsmyckningar för gardiner, och kräver lite sömnad. Eftersom krokarna kan enkelt klipp till toppen av en panel av tyg, och sedan gled över en gardinstång, behöver du inte att brodera de små hålen som är typiska för många gardin stilar. Brodera är tidskrävande, även med hjälp av en symaskin och dusch gardin krokar är ett lätt, no-sy genväg.