mynewspapers.net

Tips på att få spray tans om du rättvis flås

Tips på att få spray tans om du rättvis flås


Spraya solbränna är ett säkert alternativ till garvning som inte kräver bakning under öppna solen eller i ett solarium. De arbetar genom att ge huden en tillfällig soldränkta glöd som varar någonstans från några timmar till några dagar, beroende på spray-tan formeln. Spraya solbränna är ett välkommet alternativ till om under skadliga solstrålarna, kan det vara lätt att överdriva med onaturligt resultat. Det är viktigt att använda rätt typ av spray tan om du har ljus hy att undvika att titta orange eller falska.

Att välja formel

Välja en spray tan formel som fungerar för dig. Du kan välja mellan instant spraya solbränna som gör din hud solbränna på kort tid och brukar vara tills nästa dusch eller bad, eller en self-tanning spray tan som mörknar gradvis din hudfärg, vilket resulterar i en naturlig solbränna. För ljus hy är ditt bästa val att välja en gradvis mörknande formel för att undvika att få en falsk orange färg. Med denna typ av spray tan, kan du kontrollera färgen på din solbränna. Använda mer av det för att fördjupa färg eller hoppa över den för ett par dagar att lätta tan.

För ljus hy

Det viktigaste att komma ihåg när du väljer en spray tan för ljus hy är att denna spray tan för rättvis eller ljus hud. Om du väljer en spray tan för medium till mörk hud, får du en onaturligt mörk solbränna. Genom att välja en spray tan gjorda speciellt för ljus hy, får du en lätt solbränna som ser mest naturligt, som om huden har blivit brun av solen.

Tillämpa

När du väljer en spray tan, om tillgänglig, Välj en som har en mörk färg när besprutas. På så sätt kan du enkelt se var tan sprutades och omedelbart korrigera eventuella misstag att undvika en ojämn solbränna eller ränder. När du ansöker, först exfoliera huden. Sedan, spraya tan jämnt för att täcka delar av huden du vill sola. Var försiktig runt dina armbågar, knän och fotleder. Armbågar och knän tenderar att få mörkare på grund av torr hud, medan anklarna är områdena som är mest benägna att streck. Fördela produkten jämnt på dessa områden och mindre på armbågar och knän, samt använder händerna för att korrigera färgen på anklarna. Att spray tan torka innan att få klädd.

Varningar

Kom ihåg att spraya solbränna inte innehåller SPF och därför inte skyddar din hud från solen. Tillämpa solskyddsmedel på spray tan en gång dess torr, innan du beger dig utanför att undvika att få en solbränna. Återanvända solskyddsmedel varannan timme minst, eller efter fuktning hud. Sprutar tans hjälp hård-till-tan ljus hy får en naturlig soldränkta glöd eller en lätt solbränna, som betyder inte att de kommer att göra huden lättare att tan av solen. Ditt ljus hy kommer fortfarande vara lika benägna att solbränna som det var innan du använder spray tan. Du kan bara vara mindre frestad att baka i solen, att veta att en spray tan gör din hud ljus brunt än rött eller rosa som solen gör.