mynewspapers.net

Tips på att bygga ett skjul takNär det gäller skjul, är taket dina arkitekt. Typ av design som du väljer för ett skjul bygger till stor del på vilken typ av tak du väljer. Bland dina val är gavelförsedda, saltbox och Hip tak. Utformningen av taket kommer att diktera hur komplicerat övergripande konstruktion blir också.

Vindskydd (Boden) tak

Om du bara vill ha ett lätt jobb att bygga ett skjul med en minimal utgift av tid, energi, pengar och utrymme, gå för vindskydd taket. Vindskydd är ju också känd som ett skjul tak. Vindskydd har ett tak som sluttar ner mot dörröppningen. Utrymmet i beror på bredden och höjden av den sluttande tak.

Taket skorstenar

Om du vill undvika att behöva hantera en skjul interiör som brinner under sommaren, måste du installera taket skorstenar. När utnyttjats i konsert med bjälklaget ventilationskanaler, kan taket skorstenar hålla interiören i din byggnad betydligt svalare. Ett litet vindskydd kommer att gynnas av tak vädrar mycket mindre än ett stort skjul där du kan faktiskt göra arbete.

Takmaterial

Enligt "The komplett utomhus Builder," är asfalt bältros det mest prisvärda materialet skjul tak, eftersom de är hållbara och kräver lite underhåll. Om du vill ha din skjul till idrotten mer estetiska stil, gå med ceder bältros. Om du vill ha ett tak material som inte kommer att ta lång tid att installera, gå med antingen avsmalnande bältros eller plåttak.

Fem sidor tak

Om landskapet som du planerar att bygga din byggnad är lämplig, kan en fem-sidig cabana-stil design passa tätt in i ett hörn. Fem-sidig taket är inte ett jobb för nybörjare, men om du är kunnig eller kan få en expert roofer att hjälpa, pentagon design läggs en slående kvalitet till en enkel byggnad.

Hip tak

Utformningen av en fem-sidig tak skjul är en av de mest komplicerade, är hip-taket en av de enklare tak mönster att bygga. Du kan göra byggandet av en hip-taket skjul ännu enklare genom att bygga ramen på golvet innan du bygga skjul väggarna. Taket kan sedan fästas efter väggarna har varit inramade och taket ytterhöljet har tillämpats. Du behöver fyra relativt starka människor att lyfta taket, men det är mycket lättare än att försöka bygga taket efter att du har byggt skjul väggarna.

Utökade uteplats tak

Du kan överväga att utvidga taket av skjulet ut över några balkar att skapa en täckt uteplats. Denna utvidgning av taket är särskilt användbart om du planerar att bygga skjul för ett utekök eller grillning station. Utökade taket gör att du kan fly strålar solen samt nederbörd.