mynewspapers.net

Tips om lämnar ett barn på en dagvård

Tips om lämnar ett barn på en dagvård


Om du behöver gå tillbaka till jobbet eller behöver tid för dig själv, kan du behöva placera ditt barn i dagvård. Detta väcker frågor om hur väl ditt barn kommer att behandlas och hur du kommer att motstå frestelsen att ringa och kolla honom varje 10 minuter. Även varje förälder gör en emotionell resa när man lämnar sitt barn på dagis, kan du underlätta övergången genom att tillämpa några dagvård survival tips.

Etablera en relation

När föräldrar och dagvård leverantörer utvecklar en relation, underlättar det övergången från hem till barn vård centrum för alla. Lär dig hur dagvården fungerar och hur vårdgivarna tycker om sitt jobb. Möta direktören och den person som är ansvarig för ditt barn och prata med dem om dina farhågor och förhoppningar. Dessa samtal kommer att avslöja om dagvården är en bra passform för dig och ditt barn. Det hjälper också leverantören utvidga mer personlig service till ditt barn.

Förbereda för dagvård

För att hjälpa din baby övergång till barnomsorg smidigt, införa henne tidigt på rutin av att justera till andra. Så mycket som möjligt, låta henne bo med nära familjemedlemmar och vänner för liten tid. Det är ännu bättre om du kan blanda dessa besök med några timmar på dagis som hon kommer att närvara. Genom dessa mini vård besök lär ditt barn att lita andra vuxna och att anpassa sig till nya omgivningar.

Vara noggrann om tid

När ditt barn börjar gå på dagvården, lär du dig att timing är allt. Allt som sker i en barn vård anläggning är baserat på ett schema. Det är viktigt att hålla sig till de tider som du samtyckt till att lämna ditt barn och plocka upp honom. Om du kämpar ständigt med avlämning och upphämtning gånger, diskutera andra schemaläggning arrangemang eller hitta en dagvård som bättre passar din dagliga rutin.

Skötväskan

Spädbarn spotta, har blöja läckor och göra mässar på sina kläder under utfodring. De också har varierande aptit och utveckla mindre besvär vid olika tidpunkter på dagen. Gör din blöja väska en värdefull resurs för din barn vårdgivaren av packning måste objekt. Dessa bör inkludera tre förändringar av kläder eller onesies, extra blöjor, extra formel eller barnmat, gott om våtservetter och lotion och lämplig medicinering som kan doseras vid behov.