mynewspapers.net

Tips om hur du använder Auto kropp FillerHål, bucklor, repor och tidpunkt då insolvensförfaranden inleds kan alla vara fast relativt billigt med ett auto kropp filler som Bondo. Det är dock viktigt att använda auto kropp filler ordentligt om dessa reparationer kommer att pågå och smälter perfekt med resten av fordonet. Några viktiga tips bör göra auto kropp filler lättare att arbeta med och bidra till att generera reparationer som kommer att pågå.

Filler kvaliteter

Att välja rätt typ av filler kan göra auto kroppen reparationer mycket lättare och ger kvalitet färdiga resultat. Standardkvalitet auto kroppen fyllmedel fungerar bra när fylla i små bucklor och blandning små veck. Detta spackel torkar inom 30 minuter och är lätt att slipa. Standardkvalitet filler är inte lämpligt, men för bilkarosser av galvaniserat stål eller SMC. Medelhög kvalitet fyllmedel rekommenderas för dessa kroppstyper och för att fylla små hål, sprickor och tårar i glasfiber. Medelhög lönegrad filler är tillgänglig som en polyester spray som fungerar bra för små repor som täcker en stor yta. Premium kvalitet fyllmedel erbjuder den bästa vidhäftningen, är lättast att sand och är överlägsen när fläcken motstånd behövs.

Härdare

Det är viktigt att blanda auto kropp filler ordentligt, som att lägga för mycket härdare kan orsaka problem. Det är mycket viktigt att följa speciella anvisningar om särskilda fyllmedel används. Som en allmän regel rekommenderar emellertid Reed Overson av Roadsters.com som härdare göra upp mer än tre procent av auto kroppen filler. Luftbubblor bör undvikas vid blandning härdare i filler.

Lager

Auto kropp filler bör alltid tillämpas i tunna skikt. Enligt Roadsters.com och Auto Restoration 101, bör dessa lager inte vara mer än 1/4 till 3/8 av en tum tjocka. Auto kropp filler tillämpas alltför tjockt innehåller luftfickor som är mycket svåra att avlägsna. Tjocka filler ansökan kan också koncentrera värmen från den filler kemisk reaktion och orsaka kristallvatten, som gör patchen skör, vilket leder till sprickbildning. Det är mycket bättre att patch problem med tunna lager av filler snarare än försöker snabbt fylla hål och bucklor med stora förladdningar av filler.

Kartong

Tyvärr, auto kropp filler är ofta blandat på papp eftersom det är praktiskt och disponibel. Detta är inte en god praxis, emellertid. Kartong kan suga upp några av hartser i auto kropp filler och göra den mindre effektiv. Det är också möjligt att kartong har redan blöta upp något som kan påverka hur auto kroppen filler fungerar. Pansar-allt, till exempel när det blandas in auto kroppen filler orsakar det att skala tillbaka från bilen när det är torrt. Plexiglas och gamla bil glas gör mycket bättre auto kropp filler förberedelse ytor än kartong.