mynewspapers.net

Tips om demontering en ceder Swing med ett tornCedar virke gör en perfekt byggnadsmaterial för swing, särskilt en som har en stor struktur som ett torn. Om rätt vård, kan cedar swing-apparater pågå länge. Dock uppstår där ofta en tid, som när barnen växer upp, när du väljer att ta isär din cedar swing set. Lyckligtvis, det finns några tips som kan hjälpa.

Slå det över

Cedar är ofta naturligt resistenta mot röta och termiter, men efter år av exponering för väder och lekande barn, vissa skador kan uppstå. Enligt Swing set HQ, bör du alltid ge din swing set en grundlig visuell undersökning innan demontering. Om som har blivit allvarligt skadat eller har fallit för röta eller svamp, kommer du förmodligen vill kasta ut. Om så är fallet, kan din strategi för demontering swing set vara aggressiv och gratis för planering, som du inte behöver oroa dig hålla bitar i takt.

Gör ett Diagram

Om din cedar swing uppsättning med tornet är strukturellt ljud, är planerar en demontering bäst. Skapa ett diagram över alla swing set delar och bitar och deras konfiguration. Märka varje komponent med en rad brev som din ta bort det från uppsättningen och inkludera dessa indikatorer i diagrammet. Diagrammet kommer att hjälpa dig när du är redo att sätta ihop alla bitar.

Lossa skruvarna

Ett hinder du kan möta när demontering din cedar swing som är envis bultar och skruvar som har rostiga över. Flagnande, slipande rost gör dessa objekt svårt att vända och kan också göra dem strukturellt osäkra: vilket betyder att om du försöker att tvinga en rostig skruv lös, det kunde bryta. En lösning på detta problem är att spraya rostiga skruvar och bultar med ett smörjmedel, såsom olja eller WD-40 eller en specialiserad rost bort lösning. Enligt rost läkare, om skruvarna är svåra att nå platser, tillämpa din rost-fighting lösning med en spruta.