mynewspapers.net

Tips för Louis Vuitton handväskor

Tips för Louis Vuitton handväskor


En Louis Vuitton handväska skriker lyx och status, och kräver vård som ett fashionabla investeringar. Företaget, som grundades 1854, är mest känd för LV monogram-logotypen på sina väskor och andra varor. Eftersom varje påse är handgjorda från material av hög kvalitet, är priserna dyra. Skydda din investering genom att vidta lämpliga åtgärder för att ordentligt hand om dina Louis Vuitton handväska.

Köpa Tips

Enligt webbplatsen Louis Vuitton är sina handväskor endast tillgängliga från en Louis Vuitton butik. Andra återförsäljare säljer dock försiktigt begagnade handväskor. Lär dig tecknen på en äkta väska att spara tid och pengar. Det finns inga "rabatter" på nya Louis Vuitton väskor; Därför, om du är shopping på en återförsäljare som inte är en auktoriserad butik och som erbjuder en "deal of the day", chansen är det är en falsk väska. Verkliga påsar har en äkthet koden på fodret, det yttre lädret kommer inte att blekna och de monogram bör vara symmetrisk.

Hantera Tips vård

Handtaget på en Louis Vuitton väska ser krämig beige när köpte ny. Handtagen kommer att bli en honung brun över tiden. Den mörknande handtag förekommer naturligt; dock kan du påskynda processen genom att lämna handväskan i en solig rum eller nära ett fönster i en timme, en gång i veckan. Under mörknande ser handtagen smutsig. Får inte handtagen våt eftersom vattnet kommer att upptäcka handtagen och bo under hela den mörknande process som kan ta upp till två år.

Läder Care Tips

Undvika att tvätta lädret med tvål och vatten - detta kommer att förstöra handtagen och får plats i väskan. För att hålla din väska i nyskick, helt enkelt torka bort smuts med en damning trasa. Svårare att rengöra fläckar kan kräva en snabb känga med en läder torka eller baby torka. Om påsen blir våt, torr dragkedjan snabbt. Lossa hård-till-öppna dragkedjor genom att köra en bar av torr tvål över dem. Insidan av väskan kan torkas med en fuktig trasa. Förvara mindre föremål som kan färga slemhinnan i påsen, som läppstift eller pennor, i en påse.

Grundläggande underhåll Tips

Lagra handväskan i dess dammpåse när inte i använda. Handväskan kan även förvaras i en lufttät behållare att förhindra blir krossad i garderoben och samla damm. Kontrollera alltid lädret på handväskor som har lagrats under en tid. Över tiden, kan läder spricka. Tillämpa leather lotion eller ta påsen tillbaka till butiken.