mynewspapers.net

Tips för att använda hemgjord foto rekvisita

Tips för att använda hemgjord foto rekvisita


En av de viktigaste verktygen för en framgångsrik fotografering verksamhet är rekvisita. Props inkluderar poserar möbler, bakgrunder och leksaker eller annan utrustning som används till temat en pose eller porträtt. Utrustningsarbetet en hel studio med rekvisita kan bli dyrt; många bara-start fotografer väljer att använda handgjord rekvisita eller objekt som kan köpas på varvet försäljning eller Second hand butiker. Många objekt i gott skick bör fotografera bra och göra utmärkt rekvisita. Props är ofta unikt och väldigt vackert i porträtt, men vissa faktorer måste beaktas innan de används.

Säkerhet

Den första oro av någon förälder kommer att vara säkerhet. De inte vill att barnen som poserade med leksaker eller möbler som är på något sätt osäkra. Möbler ska vara barn storlek, och barnet behöver för att kunna sätta båda fötterna tryggt på golvet eller poserar tabell. Leksaker som används bör bör vara fria från små kvävning faror och tvättas och desinficeras ofta. Bakgrunder och bakgrunder bör hängas säkert och ingen riskerar att falla på barnet.

Skick

Föräldrar kommer inte att vilja ställa sina barn på möbler eller rekvisita som är smutsiga eller trasiga. Se till att din rekvisita rengörs regelbundet och repareras omgående. Se till att barn-storlek möbler inte är trasig på något sätt. Uppstoppade djur bör vara ren och rip-fri. Smutsiga eller slitna rekvisita som kan målas ska målas minst en gång om året, mer om det behövs.

Lämplighet och användning

Props bör anpassas till typ av fotosession eller typ av fotografering studio du kör. Barnens fotografer bör ha rekvisita som ett barn skulle använda som leksaker, böcker, ridning leksaker eller gungstol hästar. Utrymme i de flesta studios är mycket begränsad och rekvisita kommer att ta upp en majoritet av lagringsutrymme. Se till varje prop är en som kommer användas frekvent.

Mängd

Fotografer bör ha en mängd olika rekvisita och hemgjord props menar att fler alternativ finns tillgängligt. Hålla rekvisita i ett brett spektrum av färger. Se till att du har olika typer av rekvisita för barn med olika intressen. Har rekvisita för ålder spänner av barn och familjer och rekvisita för båda könen och för kön neutralt foton. Leta efter tema objekt som jultomten eller påskharen för specialitet porträtt eller för bärbar bersåerna för förlovning Porträtt. Trädgården piedestaler eller kolumner finns också gemensamma prop objekt som kan vara dyr från fotografering lager företag. Alla dessa typer av objekt finns begagnade och repurposed som hemlagad rekvisita.