mynewspapers.net

Tio skäl att önska en trevlig födelsedagFödelsedagar, årsdagarna av specifika datum som en person föddes, vanligtvis firas med gåvor och Grattis på födelsedagen önskar. Finns många skäl för att önska någon en trevlig födelsedag, och även om de flesta härstammar från bry sig om att personen i fråga, inte alla av dem göra.

Eftersom du bryr

Håll koll på dina nära och kära födelsedagar och vara redo att fira med dem varje år för att visa hur mycket de spelar någon roll för dig.

Att komma tillbaka i kontakt

Som du går genom livet och flytta från plats till plats, kan du sluta att förlora kontakten med människor som var en gång mycket nära dig, till exempel gamla skolan vänner eller grannar. Önskar dem är en trevlig födelsedag en perfekt ursäkt att komma tillbaka i kontakt och potentiellt återuppväcka de gamla banden mellan er.

Att göra någon Smile

Ibland är när en person går igenom svåra tider, att veta att du bryr dig om honom nog att komma ihåg hans födelsedag tillräckligt för att muntra upp honom och göra honom leende.

Eftersom det är artigt

Även om du inte särskilt hand om vissa människor, det är artig och socialt acceptabelt att önskar dem en glad födelsedag ändå. Detta är fallet med någon du kanske känner i en professionell miljö, som dina kollegor och din chef, samt några tillfälliga bekanta.

Att laga staket

Om du hade ett argument med en vän, önska henne en trevlig födelsedag kan återuppväcka tjej och bli av med något ont blod mellan er två.

Att göra ett gott intryck

När du försöker komma närmare någon vet du inte ännu mycket väl, att ta reda på när hon föddes och önska henne en trevlig födelsedag kan hjälpa dig göra ett gott intryck.

Att fira liv

Mänskligt liv är flyktig och ändliga; varje födelsedag du fira med din älskade en är en hyllning till den tid du har kunnat spendera tillsammans och en önskan om fler glada dagar som denna i framtiden.

Att njuta av samhörighet

Födelsedagar är ofta en gemenskap affär, att sammanföra nära och avlägsna vänner och släktingar i en hyllning till en kär vän en födelsedag. Önskar någon Grattis på födelsedagen, du är att gå med i detta firande och delta i gemenskapen.

Att återgälda tjänsten

Gör ditt bästa för att hålla reda på vem som helst som har önskat dig en trevlig födelsedag tidigare födelsedagar och återgå till tjänst när deras födelsedagar kommer.

Eftersom det kostar dig ingenting

Slutligen, som önskar någon födelsedagen kostar ingenting utom en liten del av din tid. Om du är osäker på huruvida du borde önska någon en trevlig födelsedag, överväga att göra så är mer benägna att ha ett positivt resultat än inte.