mynewspapers.net

Tio saker att göra med din pojkvän

Tio saker att göra med din pojkvän


En pojkvän är inte bara till jul, och ibland en flicka kan ha svårt att komma ur gamla hjulspår av vistas i och titta på TV, i veckan, vecka ut. Oavsett hur mycket pengar har du som ett par, många nöjesalternativ finns både att gå ut och ha roligt.

Laga middag tillsammans

Matlagning kan ta fram roligt i en relation, och livsmedel som mjöl och choklad sås kan vara svänger, stöka i köket. Trots risken för ett kök som ser ut som en bomb slog den, kan matlagning tillsammans du läsa mer om hans smak och preferenser, tillsammans med hans kulinariska och diskmedel skicklighet.

Gå till mässan

Varje par, oavsett vilken ålder, kan tillbringa en kväll ute på lokala mässan, äta sockervadd och riskera sina halsar daredevil åkattraktionerna. Din pojkvän kan också imponera på dig genom att vinna en nallebjörn pris för dig i de nöjesplatsen kraftprov.

Läsa till varandra

Plocka en av hans favoritböcker och läsa för honom. För en man, kan detta vara science fiction, och för det andra kan det vara en motorcykel magazine, men poängen är att vad du läser för honom är något han är intresserad av förhandlingen. Denna aktivitet kostar ingenting och ens nödvändigt inte lämna soffan.

Tillbringa en dag att vara kulturella

Sätta på några smarta kläder och tillbringa dagen besöker museer och gallerier, insupa kulturen och tar en paus från mer prosaisk aktiviteter som tittar på film. Sedan avsluta dagen med en trevlig måltid ut om du har pengar kvar, eller en varm takeaway ätit på trappan till museet om du har ont om pengar.

Gå till klasser tillsammans

Om din pojkvän är intresserad, du kan både gå och lära sig en ny färdighet tillsammans, som ett annat språk eller dans. Sedan kan du öva på vad du har lärt mig utanför klassen och använda det i framtiden när du går på semester eller till en dansklubb.

Spela ett spel utanför

Starta en pickup spel av frisbee eller tennis utanför i trädgården eller i parken. Se om hans ridderlighet tillåter honom att förlora till dig eller om hans konkurrenskraftiga strimma innebär att du måste prova ditt bästa att slå honom.

Göra något han tror att han inte kommer att gilla

Testa en macho pojkvän personlighet med ett besök på opera eller balett, bara för att skaka det upp lite. Om din man är en känslig, belästa typ, föra honom ut till en monster truck rally eller en fotbollsmatch.

Fixa din bil tillsammans

Spara pengar på en mekaniker och repa din pojkvän till att hjälpa dig med din bil. Ni två kan vända Autounderhåll i ett roligt några timmar utanför, och du skulle kunna lära sig något om bilar från varandra.

Titta på folk

En helt fri underhållning är att sitta på en parkbänk och titta på folklivet. Tala om de människor som passerar du genom, och uppfinna utstuderad historier om deras bakgrund att fördriva tiden.

Uppnå ett mål

Be din pojkvän om allt han önskar han kunde göra, och sedan välja en att göra tillsammans. Detta kan vara allt från en bungee hopp, att en skinny-dip, till att kunna göra en gigantisk pizza med alla pålägg, men det spelar ingen roll så länge du kan göra det tillsammans.