mynewspapers.net

Tio budorden pussel för barn att skriva ut

Tio budorden pussel för barn att skriva ut


De tio budorden, Funna i andra Mosebok 20:1-17, erbjudanden med våra relationer till Gud och varandra. De tio budorden är en grund av teologi i både judiska och kristna traditioner. En mängd pussel från ordet söka till dem med koder för att räkna ut, hjälpa lära barnen de tio budorden och deras betydelse för liv och tro.

Ordet sökning

Med ordsökningspussel hitta barn dolda ord bland ett pussel av bokstäver. Vanligtvis märker radas upp med ett antal brev uppradade horisontellt och samma antal bokstäver radat upp vertikalt. Huruvida det finns fem eller 12 bokstäver i varje rad, beror på hur svårt ett pussel har skapats. Även bokstäverna kan tyckas slumpvis, är dolda inom ramen för bokstäver ord. Barn hitta och cirkeln orden de finna i ord söka pussel. En ordsökning tio budord pussel skulle innehålla ord eller fraser från den bibliska passagen i andra Mosebok. Du kan skapa ett ord söka pussel, dölja ord bland andra bokstäver för barnen att hitta genom att gå eller ner, sida till sida eller vågräta, du kan också hitta och skriva ut färdiga pussel från webbplatser på nätet. De bästa gratis Word Sök pussel erbjuder "De tio budorden Word Sök Puzzle" som en gratis nedladdning. Trädgård av beröm erbjuder också en "de tio budorden" ord söka pussel att skriva ut.

Ord rusning

Skapa dina egna ord rusning för barn med hjälp av nyckelord från de tio budorden och blanda dem. Lista de blandade upp ord på papper och skriva ut. Du kan också skriva ut ord klättrar från källor på nätet som trädgård av beröm. "De tio budorden" Bibeln Wise erbjuder tio budorden pusslet, klättra inte bara ord men budordet fraser själva.

Pusselbitar

Skriva ut en bild på Moses med de tio budorden eller en bara av de tio budorden ensam på cardstock. Skär upp bilden eller har barnen skära upp bilden för att sätta ihop igen och igen. Om du skriver ut en bild i svartvitt, har barnen färga den först. Använda färgämnen sidor som skrivs ut från online för basen av dina pussel. Tio budorden färgämnen sidor finns på att göra konst kul, äpplen 4 lärare och höja våra barn.

Dolda objekt och koder

Hitta dolda objekt i en bild om Moses och de tio budorden. Gratis trycksaker ger en "tio budord dolda pussel" med objekt "dolda" i bilden. Koden pussel är kul för barnen att lösa så länge de har tillräcklig tid att göra det, inte är förhastad, och pussel inte är alltför svårt. Bibeln Wise kombinerar ett connect-the-dot pussel med en kod pussel. Efter barn connect-the-prickar går de på att lösa koden. Ett barns hjärta har en utskrivbar "De tio budorden kryptogrammet."