mynewspapers.net

Tinker Bell födelsedag kaka idéer

Tinker Bell födelsedag kaka idéer


Tingeling, lilla älva från Disney filmen "Peter Pan," är ett populärt parti tema val för små flickor. Bortsett från dekorationer och party supplies, bör du göra din lilla flicka den perfekta Tingeling kakan. Från FE till vandra omkring, design en tårta som din lilla en kommer att minnas för kommande år.

Tinker Bell Cupcakes

För att göra Tingeling cupcakes, behöver du lila karamellfärg, en vit kaka mix, grön glasyr (eller vit glasyr och grön karamellfärg), rosa strössel och lila strössel. Blanda kaka smet och tillsätt lila karamellfärg för att göra cupcakes lila. Efter cupcakes cool, ice med grön glasyr. Strö rosa och lila sockerkristaller eller strössel (fairy damm) på cupcakes. Toppa varje cupcake med en Tingeling cupcake plockning eller ring.

Klä tårtan

För en klänning kaka behöver du en Barbie klänning kaka mögel och grönt, lila och rosa glasyr. Grädda kakan i klänning kaka form och låt det svalna. Sticka en Tinker Bell barbiedocka mitt i kakan; den runda delen av kakan är Tingelings klänning. Använda grön glasyr för att täcka klänningen. Rita små stjärnor på klänningen med stjärnformade isbildning tips. Använd en platt spets och skapa små rosor på klänningen.

Tinker Bell ansikte tårta

Använda en Tingeling tårtform för att göra en Tingeling ansikte tårta. Dessa pannor finns tillgängliga online och i vissa butiker. Blanda moset och grädda enligt anvisningarna på paketet. Använd vit glasyr och separat några isbildning i sex separata skålar. Du behöver röd, svart, blå, persika, gul och vit glasyr. Beskriva hennes hela ansikte och hår med svart glasyr. Färg Tinker B ell hår med gula isbildning, hennes ansikte med persika grädde, hennes läppar med röd glasyr och dra ett band i håret med några av de blå glasyren. Använd den svart, vit och blå färg hennes ögon.

Trollspö tårta

Göra en Tingeling wand kaka med hjälp av en stjärnformad pan och en rektangel stekpanna. Baka kakor enligt paketet riktningar. Efter kakor cool, sätta rektangel kakan till star kakan och is det gröna handtaget. Ice star vita och lägga till olika färgat sockerkristaller i den. Använda handtaget för att skriva, "Grattis på födelsedagen ___." Strö över mer sockerkristaller på handtaget av kakan.