mynewspapers.net

Three-Point Sling Installationsinstruktioner

Three-Point Sling Installationsinstruktioner


Tre-punkt selar används för att öka effektiviteten i en sling system, både genom att göra gevär mer tillgänglig genom att hålla geväret närmare till kroppens rörelser, och genom att öka stabiliteten i geväret från ett skjutläge. Tre-punkt taktisk sling skiljer sig åt i hur de tillmäter ett gevär; dock bifoga alla tre-punkt taktisk sling till rumpa-beståndet och den handen-vakten. Tre punkt selar bifoga oftast att möblerna av gevär själv eller sling-guard slingan på standard AR-15 gevär. Varje sele är tänkt att vara snabbt kopplad och tas bort utan att det krävs verktyg, och installationen bör vara en kick.

Instruktioner

• Se till att vapnet är oladdat och kammaren är tom innan du installerar en tre-punkt sele. Som gevär bult-ansiktet.

• Demontera lyftselen helt genom att ta bort adaptrar från båda ändar av lyftselen. Varva ner och koppla från var och en av adaptrarna.

• Fäst butt-lager adaptern, orientera del av den adapter som ansluts till slunga kroppen på insidan av gevär, sedan dra remmen spänd att säkra.

• Orientera den korta armen av den T-formade adaptern till botten av gevär, med kroppen av T-sjalen under hand vakt. Infoga T-adaptern kort arm i sling-guard slingan. Om lyftselen inte utnyttja de sling-loop av gevär, sedan bifoga lyftselen som nära den främre sikten som möjligt. Säkra den långa armen av T-avsnittet genom att Linda den runt hand vakt och bifoga med D-ring.

• Skjut nylonlina under hand vakt adaptorn smalare längd och säkra med den stege-lock, kardborrband eller D-ring. Denna sida ska vara närmast en justera cam eller D-ring på lager kroppen.