mynewspapers.net

Texas Citrus träd

Texas Citrus träd


Lägre Rio Grande dalen är platsen för Texas kommersiell citrus produktion. Texans växt citrus träd i bostadsområden att uppskatta de träden prydnads värde. Djupet av mark och vatten dränering är viktigt för citrus träd odling.

Typer

Texas odlar tre typer av citronträd: true citroner, ponderosa citroner och Meyer citroner. Staten ger också fem typer av apelsinträd: naveln, Mars, ananas, Hamlin och Valencia. Fem olika typer av grapefrukt träd växer också i Texas: Marsh, rubinrött, Henderson ray, Rio red och star ruby.

Funktioner

Några citroner har ljusa gula peeling med en ojämn struktur liknar den hos en orange. Huden på en orange varierar från en ljus gul-orange nyans till djupt orange-gul. Utseendet på en grapefrukt skal beror på dess typ, men varierar från vitt till rosa, rött och scarlet.

Tidsram

Växtsäsongen för apelsiner i Texas är vanligtvis under hösten och vintern, med undantag för Valencia apelsiner, som växer från mars till juni. I växande säsong i Texas för grapefrukt börjar i oktober och slutet i maj.