mynewspapers.net

Tester för att veta vilken Bach Flower botar till användning

Tester för att veta vilken Bach Flower botar till användning


Dr Edward Bach, en brittisk läkare, utvecklat Bach Blomsterterapi på 1930-talet. Att tro att blommor och växter hade naturliga helande förmåga, samlat han essensen av 38 växter och blommor. En kombination av en till sju essenser används i de flesta rättsmedel. En liten mängd blomma eller plant material används i en 8:7 lösning av konjak och vatten. De anses säker om du inte är allergisk mot brandy. Åtgärderna som är avsedda som ett kortsiktigt stöd i anpassningen av känslor. Att upptäcka vilken kombination av Bach Blomsterterapi behöver du kan uppnås genom att veta själv eller med en vän eller familjemedlem medlem hjälper dig att identifiera de egenskaper som orsakar ett problem i ditt liv. Det finns flera bra online webbplatser som hjälper dig att välja rätt kombinationer, eller kan du gå till en lokal Bach Flower läkare, som kan blanda det rätta botemedlet. Bach Blomsterterapi räknas inte som medicin, men är ofta refererad till som läkemedel. I USA, de kallas ofta Bach väsen, och i Storbritannien, Bach gottgörelser.

Rescue Remedy för ångest

Tester för att veta vilken Bach Flower botar till användning


Om du är alltför stressad och lider av ångest, då Rescue Remedy kan vara för dig. Mest förskrivna Bach remedy, det används för stress och ångest. Används för att dämpa ångestattacker och lindra spänningar, är Rescue Remedy en blandning av Impatiens, Rock Rose, Clematis, Cherry Plum och stjärnan av Bethlehem. Denna lösning är även känt som fem blomma avhjälpa. Innan du tar något Bach Flower bot, kontrollera med din läkare.

Cherry Plum av rädsla för

Om du är alltför spänd och rädd för en anledning att ge vika, kan Cherry Plum vara del av blomma botemedlet för dig. Vanligtvis består rättsmedel av mer än ett väsen. Flower Remedy frågeformulären bidrar till att avgöra om Cherry Plum väsen är vad du behöver (se resurser).

Cikoria för att vara alltför orolig för andra

Att vara uppmärksam på andra är bra, utom när det går till ytterligheter. Medvetenhet om andras behov på bekostnad av sig själv kan tas för långt. En essens av cikoria i en blomma botemedel kan stöd styra några av din fokus tillbaka till dig och ditt liv.

Kaprifol för att leva i förflutnan

Tester för att veta vilken Bach Flower botar till användning


Du kan hitta dig själv fokus på tidigare för mycket. Längtar efter vad som var eller återupplever förflutnan, kan den lägga sig i din nuvarande. Dr Bach ansåg att kärnan i kaprifol kan hjälpa ge dig ur bostaden på förflutnan och i ditt nuvarande liv.

Impatiens att bota otålighet

Om du lider av road rage, hat står i linje eller brist på tålamod med din familj, vänner, chef eller barn, kan essensen av Impatiens hjälpa dig att uppnå en mer fredlig, patienten själv. Denna blomma väsen är särskilt användbart i dagens hektiska samhälle.

Clematis för låg energi

Spendera dina dagar drömmer bort kan vara ett allvarligt problem om det hindrar er från att nå ditt mål. Bach Flower Remedy att bidra till att övervinna överdrivna drömmande troligen innehåller Clematis.

Ta ett Online-Test

Online-frågeformulär finns att testa som Bach Flower Remedy är rätt för dig (se resurser). Eller, kan du gå till din lokala Bach Flower Specialist. Många ekologiska matbutiker, ört affärer och alternativ medicin utövare kan hjälpa hjälpa dig att hitta kombinationen av växt och blomma essenser som hjälper dig.