mynewspapers.net

Teorin om Utomäktenskapliga affärer

Teorin om Utomäktenskapliga affärer


En av varje fem människor fuska på en betydande andra, enligt en MSNBC-undersökning av mer än 70 000 vuxna. 28 procent av gifta männen och 18 procent av de gifta kvinnorna medgav att ha minst en sexuell möter utanför deras äktenskap. Det finns många teorier om varför människor som är i ett engagerat förhållande fuska, tristess eller känslomässiga deprivation.

Tristess

Människor i engagerade relationer tenderar att falla i beteendemönster. Du göra samma saker varje dag. gå till arbete, göra middag, titta på TV. Livet blir förutsägbar och tråkig. Trettio procent av personerna i undersökningen MSNBC rapporterade fusk för en spänning och upphetsning. Att förhindra tristess i er relation får inte hindra en affär, men det kan hjälpa hålla din partner eller make mer intresserade av dig och mindre intresserade av vad mer finns där ute. Hålla det färskt och spännande med att ha datum nätter, gå på resor eller bara ändra upp din dagliga rutin.

Bekräftelse av önskvärda

Människor i engagerade relationer känns ibland som om deras partner eller make börjar ta dem för givet. Du kan sluta tala om för varandra hur attraktiv den andra personen är eller kanske ditt sexliv tar en störtdykning och blir nästan obefintlig. Människor kan söka upp en bekräftelse på att de är fortfarande fysiskt attraktiv och önskvärt, särskilt kvinnor. Trettiotre procent av kvinnorna från MSNBC undersökning rapporterade att vara lugnade deras önskvärda som orsak de lurade. Partners och makar bör göra särskilda ansträngningar för att klä upp och gå ut tillsammans minst en gång i månaden, berätta för varandra när du ser ganska eller stilig och komplettera varandra på regelbundet för att hålla den äktenskapliga gnistan varm.

Hämnd

Om en partner fusk i relationen, vara den andra partnern motiverad att komma tillbaka på honom genom fusk med någon annan. Fusk för hämnd tenderar att ytterligare skada förhållandet och leder till mer misstänksamhet och svartsjuka än om en partner fuskade. En relation som bygger på misstro och otrohet är ohälsosamt för båda parter. Hämnd fusk kan pågå om varje partner inte ta ansvar för hans eller hennes fel i förhållandet och försöka gottgöra. Äktenskapsrådgivning är den bästa åtgärden i fall av hämnd fusk för att räkna ut alla negativa känslor och problem med en neutral tredje part.

Brist på känslor från din Partner

Bristande emotionell ömsesidighet är ytterligare ett skäl som många kvinnor kommer att fuska på sin partner. Kvinnor tenderar att leta efter mer känslomässiga uppfyllandet från en utomäktenskaplig affär. Fyrtio procent av kvinnorna övervakas av MSNBC rapporterade behov av känslomässig uppmärksamhet som motivation för deras affär. Partners och makar bör göra en ansträngning för att prata med, e-post eller SMS varandra hela dagen bo ansluten. Du bör göra en ansträngning att sitta ner med din partner eller make regelbundet och diskutera hur din är känsla. Äktenskapsrådgivning kan också hjälpa om du känner dig känslomässigt osammanhängande och kan få dina känslor ute i fria.