mynewspapers.net

Teman för flickor födelsedagstårtor

Teman för flickor födelsedagstårtor


Födelsedagar inkluderar massor av roliga tillbehör, men ingen fest skulle vara komplett utan en födelsedagstårta. Långt ifrån bara smakar utsökt, återspeglar födelsedagstårtor partiets tema och personlig stil med födelsedag flickan. Välj rätt temat för födelsedagstårtan att göra hennes speciella dag ännu mer minnesvärd.

Hobby teman

Din födelsedag flicka har förmodligen en hobby, intresse eller aktivitet som spelar en stor roll i hennes liv. Hon kanske är en konstnär som älskar att måla, en junior league fotboll stjärna eller en dedikerad pianist. Överraska henne med en tårta som hyllar hennes talanger. Exempelvis beställa en tårta dekorerad som en spelplan; en hjälm eller balett sko; eller en pensel eller musikinstrument.

Fantasifulla teman

För en saga tema, baka en tårta formad som en medeltida slott eller palats, med upp och ner glass strutar för torn. För en liten flicka som älskar imaginära husdjur, beställa en tårta med unicorn motiv. Älvor och prinsessor är ofta populärt. Mode en docka topper med kakan fungerar som en kjol eller en tårta i form av en krona, wand eller fairy vingar.

Destination teman

Om din lilla tjej drömmer om Besök exotiska platser, överraska henne med en tårta som ger spänningen av att resa till hennes köksbord. Skapa en beach eller ön kaka, med blå glasyr för vågor och accenting kakan med cocktail paraplyer, gummy fisk och små snäckskal. Om födelsedag flickan är intresserad i en viss stad eller land, dekorera tårtan med nationsflaggor och sevärdheter som Eiffeltornet eller Big Ben.

Populärkultur teman

Flickor i alla åldrar har favorit TV visar, filmer, böcker, tecknade filmer och leksaker. Presentera en kaka som återspeglar den födelsedagsbarnet smak i populärkulturen; hennes favoriter ändras ofta, så du bör kontrollera innan du beställer en tårta. Om din lilla tjej gillar en show, film eller tecken som för närvarande är populärt, kanske du kan hitta en tema kaka på ett bageri. Eller skapa kakan hemma, med actionfigurer eller andra små leksaker som dekorationer.