mynewspapers.net

Teman för Christian Ladies' retreater

Teman för Christian Ladies' retreater


En damer tillflyktsort en tid för kvinnor att komma bort från det liv och rörelse i livet, och träffas för att komma närmare varandra och Gud. Teman för kristna damer retreater bör inriktas på hur kvinnor kan läsa mer om Herren. Teman om kärlek, gudsfruktan, bön och styrka kommer att ge kvinnorna med en förnyad känsla av närhet med varandra och med Gud.

Kärlek

När du använder kärlek som en damer retreat ämne, lära om sättet att Gud vill att hans anhängare att älska. En annan strategi, använda äktenskap rådgivare Gary Chapmans bok "The 5 älskar språk" för att gräva i damernas personliga åsikter om att uttrycka kärlek. Du kunde tala om hur viktigt det är för anhängare att Guds kärlek i en mängd olika sätt så att de förstår det fullt ut.

Gudsfruktan

I Ordspråksboken 31 beskriver författaren en gudfruktig kvinna i detalj. För detta damer retreat tema, kan du fokusera på detta kapitel och hur kvinnor ska leva ett gudfruktigt liv. Instruktörer kan lära om hur gudsfruktan skildras i människors liv. De flesta av Ordspråksboken 31 fokuserar på en gift kvinna åligganden som leva gudfruktigt. Men för dem som är ensamstående, kan du ha klasser som fokuserar på hur man lever ett gudfruktigt liv som en enda kvinna.

Bön

För en kristen spelar bön en viktig roll i att upprätthålla denna livsstil. Flera passager i Bibeln talar om vikten av bön. I Herrens bön, Jesus ge sina anhängare ett exempel på bön att följa. När du använder detta tema kan ge gott om tid för personlig andakt och bön sessioner för att uppnå detta mål. Damerna kan anförtro sig åt varandra med sina personliga behov, vilket skapar en starkare bond i slutet av retreat.

Styrka

En kvinna har med allt att jonglera i sitt liv, har en reträtt fokuserade på ökar i styrka. King James Version av Bibeln säger, "men de som vänta på Herren skall förnya sin styrka. de skall montera upp med vingar som örnar; de skall köra och inte vara trött; och de skall gå, och icke bliva matta." Lär lektioner om tålamod och vänta på Herren för hans vilja. Och medan du väntar, vila och njuta av reträtten.