mynewspapers.net

Tema idéer för en tio-årig pojke födelsedag

Tema idéer för en tio-årig pojke födelsedag


Skapa en särskild födelsedagsfest för en 10-årig pojke genom att skräddarsy temat att hans intressen. Prata med honom om vilken typ av parti han vill, eller presentera honom med några alternativ och få sin feedback. Syfta till att undvika teman som vänder sig till yngre barn som seriefigur teman; i stället välja ett mer tween-vänlig tema som han kommer att godkänna.

Magi och fantasi

Planera en magic - eller fantasy-tema fest för en 10-åring som gillar "Harry Potter," "Sagan om ringen" eller andra fantasy berättelser eller spel. Ta inspiration från filmer, böcker och spel som han njuter för att planera verksamheten. Exempelvis har en tipspromenad för en "magic" ring. För 10-åriga pojkar behöver du inte spendera lika mycket tid eller pengar på dekorationer; de kommer att vara mer intresserade av underhållning och snacks.

Camping

Värd en bakgård campout för en 10-årig pojke födelsedagsfest om han åtnjuter utomhus. Tillåta honom att bjuda in några vänner att sova i ett tält på gården. Har barnen hjälpa ställa upp tältet att engagera dem i camping erfarenhet. Servera smörgåsar, grillade korv och chips. Låt dem grilla marshmallows över en lägereld göra s'mores, också. Skicka ut dem med ficklampor att berätta spökhistorier i tältet när det blir mörkt.

Lasergame

Ta en 10-åring och några av hans vänner till en laser tag anläggning för en rolig födelsedagsfest. Var noga med att kontrollera med anläggning för ålderskrav, och se till att alla föräldrar är OK med beslutet att spela Lasergame innan han gick över detta tema. Eftersom barnen är så upptagna med att spela Lasergame, behöver du inte planera någon annan verksamhet. bara tjäna några pizza och några mellanmål för menyn. Detta är ett enkelt alternativ eftersom du slipper du dekorera eller städa upp efter röran.

Sport

Fira en 10-årig sportfantasts födelsedag med en atletisk-tema fest. Planera festen runt hans favoritsport, med tanke på att det blir lättare att hitta dekorationer och förnödenheter för sport teman som fotboll, baseball och fotboll än mer obskyra sporter. Har barnen spela sporten på gården för underhållning. Skräddarsy menyn till idrott. till exempel servera jordnötter och kola majs på baseball fest eller grill på bakgården för en "tailgating" känsla för ett fotbollstema parti.