mynewspapers.net

Tema idéer för en 8-årig pojke födelsedag

Tema idéer för en 8-årig pojke födelsedag


När en pojke blir 8 år gammal, är han förmodligen en veteran tema födelsedagsfester. Han är inte längre en liten unge och ännu inte en interpolering. Cool inbjudningar och dekorerade tårtor åt sidan, part planerare leta efter teman att pojkarna som, blandad med tilltalande aktiviteter som gör den stora dagen minnesvärd.

Förhistoriska födelsedag

Rita dinosaurie fotavtryck på uppfarten med trottoar krita, som föreslagits av Kid's Birthday Party Guide hemsida. Hänga grön och brun serpentiner i festlokalen. Fyll en plastlåda eller två med våt sand och leksak dinosaurier, träd och stenar. Pojkar kan skapa en förhistorisk scen tillsammans som en inledande verksamhet. Jaga grön och brun målade plast ägg fyllda med leksak förhistoriska varelser, godis och klistermärken. Gräva efter fossiler på gården. Innan festen, köpa gips i Paris på en konst leverans eller hem förbättring butik. Välj flod stenar eller plast dinosaurier från dollar store att avbryta i gips. Verkliga fossiler, finns på museum presentbutiker, är ett dyrare alternativ. Blanda gips enligt paketet riktningar och tuck en leksak eller sten inuti, så låt den torka i en till två dagar. Begrava "fossil" utanför och låta pojkarna att gräva dem upp. Lager ett område i närheten med verktyg så de spirande paleontologerna kan mejsla och skrapa bort putsen från överraskning inuti. Skicka dessa hem i plast dragkedja baggies.

Galen vetenskapsman födelsedag

Coolaste Kid födelsedagskalas webbplats har en galen vetenskapsman tema fest. Handgjorda varje ankommande gäst en "labbrock" från en vuxen-storlek vit T-shirt, skar upp i mitten. Ställa in en spegel och en flaska av hårgelé nära dörren så pojkarna kan fixa håret i en galen vetenskapsman stil. Dekorera festlokal med vita och blå serpentiner. Blåsa upp och hänga latexhandskar. Täcka ytor med vita eller silverfärgade papper dukar. Skapa en tabell med två eller tre lådor med majsstärkelse och en kanna vatten att genomföra ett experiment. Tillhandahålla mätning koppar och mixning skålar. Låt pojkarna blanda lika delar majsstärkelse och vatten. Blandningen hårdnar och mjukar upp när de rör det. Lägg karamellfärg och skicka hem med pojkarna i dragkedjan baggies. Servera gummy godis formad som ögonglober och maskar med födelsedagstårtan.

Stor tävling födelsedag

Dra banorna på uppfarten och ge gjutna bilar för pojkarna att tävla när de anländer. Linje på uppfarten med rutiga flaggor, finns på part leverans butiker. Tema Party Palace webbplatsen innehåller planer för ett spel som levererar racing åtgärder. Designa en oval travet på gården. Använda små orange kottar från ett rabatt varuhus för att markera utanför banan. Linje part gäster upp på startlinjen och placera en liten flagga i varje pojke bakficka. Berätta för dem för att höja sina händer över huvudet som du säger "starta motorerna", sedan vinka en rutig flagga för att starta tävlingen. Pojkarna köra banan samtidigt skydda flagg och att dra flaggorna från de andra pojkarna. Den första pojken med sin flagga fortfarande intakt vid mållinjen är vinnare. Dela ut medaljer för att vinna och placering i loppet. Passera ut fler medaljer för sportsmannaanda och konkurrenskraft.