mynewspapers.net

Tema Birthday Party idéer för en 7-åring

Tema Birthday Party idéer för en 7-åring


Medan många föräldrar kan försummar att idén om en tema födelsedag fest, upptäcka dem som försöker det att det var den enklaste part de någonsin planerat. Välj ett tema att barnets födelsedag brinner för, oavsett om det är pirater, pussel eller valpar. Matcha allt i din party planer till ditt tema---från inbjudningar och dekorationer till spel och priser.

Pirat

Blötlägg skrivarpapper ark i te för att skapa ett antikt utseende--låt dem torka innan du skriver ut inbjudningar. Ge varje gäst en pirat makeover med lapp för ögat, falska skägg och en snusnäsduk. Spela pin-plåstret på pirat och värd en skattjakt utomhus. Spela musikaliska öar i stället för musikaliska stolar genom att placera konstruktion papper öar på golvet istället för stolar. Barn gå runt öarna till musik, och när musiken stannar de måste alla steg på en ö. Det barn som är kvar "till havs" är ute. Servera en pirat-tema tårta med havsblå punch eller haj blod punch i rött.

Bakgård Camping part

Ställa upp ett tält i trädgården och dekorera för partiet. Skicka ut tält-formade inbjudningar, ange att gästerna ska komma i bekväma kläder. Spela ficklampa tag, värd en tipspromenad och grilla marshmallows för s'mores. Servera Glass sundaes och sedan berätta historier runt elden eller grill. Ge varje barn en ficklampa innan sova i tältet med dem för natten.

Harry Potter

Skriv ut inbjudningar till Hogwarts Harry Potter teckensnitt och placera Hogwarts krönet på toppen av inbjudningar. När alla gäster kommer, sortera dem i hus med en sortering hatt. Har en quidditch turnering, spela charader för att gissa vilken typ av boggart kommer på besök, och värd en skattjakt på bakgården för bowtruckles och "Sorcerer's Stone". Servera kringla stick trollstavar, orange pumpa juice, Bertie Botts bönor och en Harry Potter tårta.

Hemlig Agent

Skicka en inbjudningsfil i ett manila kuvert, med all partinformation som i ett ärende. Göra upp hemlig agent ID-kort från skolan bilder eller digitala bilder och ge dem till gästerna. Spela "gissa det hemliga identitet" genom att tejpa bilder av kända personer på varje barns rygg, dechiffrera hemliga koder och söka efter dolda fingeravtryck runt i rummet. Servera en tårta med frågetecken för dekoration och smörgåsar i pusselbitar. Packa upp godis barer och skär dem i skivor. Placera varje smak av choklad bar skivor på en annan tallrik. Låt barnen smaka varje smak och försök att gissa namnet på chokladkaka.