mynewspapers.net

Teen kort Layered frisyrer

Teen kort Layered frisyrer


Korta layered frisyrer kan visa upp din ganska teenage funktioner. De flesta kort stilar är utformade för att rama in ansiktet; Lägg till några lager och du har en full volym snitt som kan vara mångsidig och lämnar utrymme för att skapa olika stilar. Välj från ultra kort lager som kan vara spikade för en punk look eller tillbehör helt enkelt dina kort lås med en glittrig pin eller två--Hursomhelst kort hår kan vara utformade för att passa någon tonåring.

Pixie

Formatmallen pixie har nyligen setts på många teen stjärnor. Detta är en mångsidig tonåring frisyr som kan vara slitna funky punk eller söt och enkel. Snittet är mycket kort. Ett sätt att styla denna nedskärning är att helt enkelt kamma lås tätt till huvudet och spraya med hårspray, eller lägga en klick gel före kamning det ner för en smart, elegant utseende. För en mer funky punk stil bygga lager upp högt på huvudet. Använd en stylingprodukt som vax eller styling crème för att forma håret av tillsatta eller stöka till det. Spraya med hårspray att ställa in.

Gröda

Grödan ser flera textur ut eftersom det oftast är lager och fågelvilt. Detta ger det en 70-talet eller 80-talet mode vibe och bör bäras stort. Curl håret från ansiktet med en locktång skapa befjädrade stil volym. Köra fingrarna genom lockarna att separera och spraya med hårspray för en super tjock gör. Lugg är ett bra komplement till denna stil; de kan sopas åt sidan eller mittbena.

Bob

Bob är en tonåring stil som kan läggas i lager för att skapa volym och textur samtidigt som ramar in ansiktet. Tillämpa en sandskädda av din favorit stylingprodukt och arbete genom hår med fingertopparna för en flörtig, kul look. Eller curl håret med en locktång från rot till topp för en mer formell stil. En kort lager bob titt kan också uppnås på längre hår som du vill ska visas kort utan att klippa den. Separera håret i två sektioner av pålning hälften av håret på ditt huvud. Vik 2-tums sektioner från botten hälften av håret upp till din hårbotten och pin med hårspännen. Lägga till fler tappar för extra hold. Ta bort klippet från toppen hälften av ditt hår och låt lagrarna som faller över fästa håret för en skiktad bob utseende.

Tillbehör

Genom accessorising hår kan du göra några kort lager stil glitter och glans. Köpa håraccessoarer på din lokala skönhet leverans butiken eller favorit nyhet butiken. Detta kan inkludera jewelled hårspännen, glittrig klipp, hårband eller ens blommiga hårnålar; allt du känner, verkligen. Ett alternativ är att köra en flatiron långsamt över dina kort lager för ett elegant utseende. En del hår djupt på ena sidan och spraya med en flexibel hold hårspray att ge ett nonslip bas för dina tillbehör. Placera stiften i håret, två inches från centrum av huvudet till höger ovanför ditt öra och alternativa små stift med större att ge dimension. Spraya igen med hårspray att jämna fluga-aways.