mynewspapers.net

Teen kille frisyrerTonåren är en tid för barnen att utforska och uttrycka sig själva. Vad bättre sätt att göra detta än genom frisyrer? Tonåren är en tid för experimenterande. Teen killar försöker ofta chock och förolämpa vuxna med sina konstiga frisyrer. Andra barn kommer att spendera mer tid odla en cool eller trendiga utseende. Kompisgäng har ofta samma frisyr att stärka deras känsla av gemenskap.

Hår hjälm

Från och med 2011 är den hår hjälm ser i. Kallas även stora hår eller hår hatt utseendet, vuxit ut längre hår är på modet. Det kan vara fint coiffed och stil som Justin Beiber hår eller vänster ovårdade och något fet snygga som bärs av Angus Jones som spelar ungen på "Två och en halv män." Stilen kräver långa fransar, ofta svepte över pannan och som omfattar ögonbrynen. Håret slits lång i ryggen och täcker öronen på sidorna.

Emo

Emo utseende är populär bland segment av befolkningens tonåring kille som lyssnar på emocore eller emo musik. Frisyr kommer ut hardcore och punk scenen av 1990-talet och 2000-talet. I 2011 når emo utseende sin höjdpunkt i popularitet. Emo hår är oftast svart och funktioner lång svepande lugg ofta kammade fram och som täcker ena ögat. Neon och elektriska punk färger ger ränder och accenter. Emo frisyrer är asymmetrisk och razor-cut i hackig lager.

1950-talet frisyrer

Tonårspojkar vilja leka med frisyrer som är throwbacks att 1950- och 1960-talet. Frisyrer från denna tidsperiod krävs användning av hårprodukter inklusive mousse och hårspray. Wethead Spic utseendet har en ducktail och länge sopas baksidan "vingar" à la Wally Cleaver. Bouffants och pompadours involvera stapling håret upp högt på samma sätt som Andy Griffith. Tonåringar är anpassning och bär många av den tidens kort lättskött frisyr inklusive flat-top, butch och burrhead.

Hippie hår

Hippie frisyrer för teen killar utvecklades ur de stilar som populariserade på 1960-och tidigt 1970-tal. Den grundläggande ser är långa raka hår med mittbena i mitten eller på sidan. Grunge utseendet och Deadhead ser funktionen långa lås antingen stil eller lämnade naturligt att matta och härva upp in i dreadlocks. Afroamerikanska barn eller kaukasiska killar med lockigt hår växer det ut in stora Afros.