mynewspapers.net

Teen flicka sovrum designidéer

Teen flicka sovrum designidéer


Tonårsflickor uppskattar chansen att sätta sin egen personlighet i sin omgivning, och det bästa stället för dem att göra detta är i sina sovrum. Dekorera en tonåring flicka sovrum är ibland en övning i förhandling och dekorativa improvisation, men slutresultatet är ett sovrum som återspeglar din tonåring flicka personlighet och intressen.

Kontrastfärger

I ett vanligt vitt rum, Använd starkt färgade accenter för att rita ögat. Börja med ett rum som är en ren tom duk med vita mattor eller lövträ golv och vita väggar. Använda vita möbler och även ett vitt överkast. Accent rummet med teen flickans ljusa favoritfärg--oavsett om det är turkos, magenta och svart. Några områden som kan använda accenter omfattar lådorna i skrivbordet, gjutning och bottenplatta och ramar av bilderna. Lägg till kudde shams rätt färg att lägga till effekten.

Bohemian Chic

För en tonåring tjej som är miljömedveten och som älskar hippie mode, överväga att dekorera sina rum med bohemian chic. Skura den sparsamhet butiken för vintage möbler, göra gardiner av vilda tryckta tyger och pryda väggen med trasa gobelänger. Detta rörigt utseende passar många tonårstjejer, och det är ett utseende som du kan justera för att passa hennes smak som hon växer.

Accent vägg

När en tonåring tjej älskar en viss färg men det verkar oklokt att måla alla fyra väggar i denna färg, måla en vägg istället. En accent vägg lägger en ljus stänk av färg till ett annars kala rum, och det ger ut kontrasten mellan färgen i fråga och den andra vita väggar. Välj en vägg som inte är omedelbart synliga när man kommer in i rummet för att hålla effekten mer dämpad och subtil. Lägg till vinyl dekaler till accent vägg till ytterligare det från de andra.

Japanska påverkat Decor

För en tonåring tjej som avgudar japansk kultur, kan ett kalt utseende till hennes rum framkalla ren, Tom utseendet på en japanska traditionella hem. Ersätta standard sängen med en plattform säng och placera halm mattor på trägolv. Förvisa så mycket skräp som du kan och hålla krimskrams och souvenirer utom synhåll i lådor och garderober. Lägga till en bambu växt i fönsterkarmen och placera några släta stenar runt i rummet för en smidig visuella konsistens.