mynewspapers.net

Teddy Bear Birthday Party idéer

Teddy Bear Birthday Party idéer


Samla alla dina barns nallar och be sina vänner att få sina nallar till en speciell födelsedagsfest. På denna födelsedag är både barnen och deras nallar gästerna. Kontrollera att du har tillräckligt många sittplatser för björnar, och gör dig redo att ha beary roligt.

Dekorationer

Teddy Bear Birthday Party idéer


Ställ ut ditt barns nallar, och dekorera med ljusa färger som brunt, blått och rosa. Serpentiner och ballonger kommer att liva upp partiet utrymmet. Om ditt barn har en kid-sized bord och stolar, ställa ut för björnen gäster. Du kan också klippa tass utskrifter av brun konstruktion papper och tejpa dem på väggarna i utrymmet som part.

Mat

Teddy Bear Birthday Party idéer


Ha en nalle picknick med lätt-att-äta mat. Använd en bear-formade cookie cutter för att skapa teddy-bear-formad smörgåsar. Anges frukt skivor, pretzels, råa morötter, selleri och dressing. För kakan, kan du göra antingen cupcakes och dekorera dem med Gelékonfektyr eller en rund tårta och frost det att se ut som en Björn ansikte. Använd två cupcakes för bear's öronen.

Ha kul

Teddy Bear Birthday Party idéer


Har en nallebjörn parad. Har alla ta hennes Björn och ett musikinstrument. Barnen kan parad utanför eller inomhus. Spela roliga barnens musik och låt dem bang trummor, skaka maracas och sjunga tillsammans. Spela musikaliska stolar. Alla sitter i en stol när musiken stannar, och den som inte får i en stol är "ut." Vinnaren får ett Nalle pris. Använd en nallebjörn för att spela varma bär, en variant på het potatis. Plats för barnen i en cirkel och spela musik medan de passerar en Björn runt. När musiken stannar, är den som har björnen "ut." Spela tills det finns en vinnare.

Björn behandlar

Teddy Bear Birthday Party idéer


Fyll behandla påsar med barnvänliga presenterar. Ett paket med Gelékonfektyr, Nalle klistermärken en liten fyllda bär, pennor med björnar på dem och några kritor och en Björn färga arket är idéer. Eller du kunde bara ge varje gäst en medelstora Uppstopad Björn innehar en ballong eller en påse med godis. Inkludera några bubblor att avsluta part påsar.