mynewspapers.net

Tecken & symtom på nöp nerv i vänstra nedre delen av ryggen

Tecken & symtom på nöp nerv i vänstra nedre delen av ryggen


En klämd nerv i nedre vänster kommer att tillbaka orsaka en mängd smärtsamma symptom, inklusive domningar eller stickningar i arm eller ben, muskelspasmer och skytte smärta som strålar ut från skinkorna ner benet. En klämd nerv kan vara ett diskbråck, en utbuktande disc, spinal stenos (en förträngning av ryggraden), ben sporrar eller spinal artrit.

Domningar

Domningar--en förlust av känsla i hela eller delar av det lem--kan uppstå i armen eller benet på grund av en klämd nerv i nedre delen av ryggen.

Stickningar

Stickningar i din rygg, ben, fötter eller skinkorna är ett annat tecken eller symptom på en klämd nerv i vänstra nedre delen av ryggen.

Muskelspasmer

Muskelspasmer, när musklerna dra åt utan din kontroll, kan uppstå i ryggen och kan vara ganska smärtsamt.

Smärta som strålar ner ett ben

En klämd nerv i nedre delen av ryggen kan också orsaka en skytte smärta som strålar ut från skinkorna till övre eller nedre benet och ibland foten.

Svaghet i benet

Svaghet i benet är ett annat tecken och symptom på nöp nerv i vänstra nedre delen av ryggen. Du kan stå eller gå och plötsligt känna ett ben blir svaga. Det kan även ge ut på dig så att du faller.

Brinnande eller kall förnimmelser

Du kanske känner dig brännande känsla i din benmusklerna från en klämd nerv i ryggen. Du kanske också känner dig kall förnimmelser.

Elektriska förnimmelser

Elektriska förnimmelser kan också vara ett tecken eller symptom på en klämd nerv i vänstra nedre delen av ryggen. Vissa personer beskriver det som känsla som flera Bistick i benet eller höften.

Långsammare reflexer

Långsammare reflexer eller ens en förlust av reflexer kan bero på en klämd nerv i nedre delen av ryggen.

Förlust av blåsa eller tarm kontroll

Du kan ha förlust av urinblåsan eller tarm kontroll på grund av en klämd nerv i nedre ryggen.