mynewspapers.net

Tecken på ogräs rökning

Tecken på ogräs rökning


Röka gräs inträffar vanligtvis genom ett gemensamt, ett rör, en trubbig eller en bong. En person kan bli psykiskt beroende av marijuana och kan sluta röka ämnet dagligen. Röka marijuana kan negativt påverka en persons skolprestationer, relationer, karriär och fysisk och psykisk hälsa.

Ögon

Röka gräs kan orsaka en person att ha blodsprängda ögon. Dessutom kan en persons ögon bli torktumlare och verkar vara något stängda eller lata.

Minnesproblem

Marijuana användning kan orsaka minnesproblem. En person som är röka gräs kommer att ha svårt att komma ihåg detaljerna i saker som inträffade medan han var hög. röka marijuana gör det svårt för en person lär dig ny information eller behålla information om vad han upplevt under de senaste händelserna.

Samordning

Ett tecken på att någon har rökt ogräs blir minskningen av hennes samordning. Röka marijuana orsakar en person ha långsammare reaktionstider och en minskning i finmotorik samordning. Resultatet av detta kan ses i de ökade skador en person kan uppstå till följd av samordningsproblem.

Lukten

En person som röker weed kommer generellt bär med sig lukten av drogen. Marijuana rök har en distinkt doft som en person kan bli bekant med när hon har varit utsatt för lukten.

Studieresultat

Marijuana användning kan påverka en persons motivation att uppnå i skolan. En student som var mycket framgångsrik i akademiska situationer kan visa en minskning i hennes provresultat, skolan beteende och närvaro. Önskan att röka ogräs kan framkalla en person att Brits utanför skolan för att få hög. Dessutom kan en student engagemang i fritidsaktiviteter minska. En student som är rökning ogräs kan inte längre ha energi nivåer eller motivation att uppnå i sport eller klubbar.

Dom

Den höga produceras av röka marijuana kan orsaka en person att uppleva försämringar i dom. Dessa människor kommer att vara mer benägna att engagera sig i hög risk beteenden som oskyddat sex, ha sex med flera partners, bilen under berusad eller hög och placera sig i farliga situationer. Resultaten av denna nedsatt omdöme kan vara oönskad graviditet, könssjukdomar, bilolyckor, att hamna i slagsmål eller dödsfall.