mynewspapers.net

Tecken på en Man är attraherad av någonOm du dras till en man och skulle älska ingenting mer än för honom att återgälda dina känslor, kan försöka dechiffrera vad han anser om du vara irriterande, förvirrande och rent ut sagt frustrerande. Men om du vet rätt tecken att leta efter, kan förståelse manlig attraktion vara enkelt.

Ögonkontakt

Om en man inte kan bokstavligen hålla ögonen av du, är han attraherad av dig. Det gamla talesättet att män är visuella varelser är inte en klyscha. Om han bedriver meningsfulla och långvarig ögonkontakt med dig när du talar, då han tycker ser på dig och finner du tilltalande. Även om subtila, håll utkik efter vidgade pupiller, vilket också tyder på allvarliga attraktion. Lägg till extra poäng om du fångar honom stirrar på dig när han tänker du inte tittar.

Ursäkter för att se dig

Om du upptäcker att du hela tiden kör till en man, är det troligt att han kommer ur sitt sätt att se dig. Om du kommer till cafeterian för lunch på jobbet och alltid plats att blyg mänskliga resurser kille eller du hela tiden ser en mystisk blond främling på din lokala mini mart, kan det vara en indikation på att han gör ett försök att se dig. Om han vet var man kan hitta dig och alltid vänder, är han attraherad.

Fysiska utseende

De flesta kvinnor är medvetna om att varje dag, de flesta män inte kunde bry sig mindre om deras utseende. Men om du märker att en man är att sätta extra ansträngning till titta och lukta bra runt omkring dig, om det är genom att tillämpa vissa ljus cologne eller dressing skarp, han förmodligen gör det att imponera på dig och få din uppmärksamhet.

Lekfull Teasing

Lekfull teasing är en av de vanligaste indikatorerna på attraktion, oavsett om man är 19 eller 90 år gammal. Om han bedriver vissa godhjärtade ribbing och förolämpningar mot dig, försöker han uttrycka att du gillar dig. Män har ofta svårt att uttrycka hur de mår med ord---det kan få dem att känna corny eller saftig---så istället de retas med dig för att visa att de gillar dig.

Uppmärksamhet

Om du märker en man att ge dig mycket mer uppmärksamhet än andra människor som omger dig, är han troligtvis attraherad av dig. Om du är i ett arbete möte och en viss kille alltid använder ditt arbete som ett positivt exempel eller peka dig ut för att ställa frågor, kan det betyda att han är alltid tänka på dig och vill ta kontakt. Gör detta visar att han vill få tillbaka din uppmärksamhet.

Romance Talk

Om en man visar ett stort intresse i ditt kärleksliv, är han säkert attraherad av dig. Om du märker att han alltid ber om du har en pojkvän eller ser någon, gillar han dig. Om han vet att du någon och ständigt frågar om denna person, visar han förmodligen ett styng av avund.

Icke-verbala signaler

Håll utkik efter viktiga icke-verbala signaler om manlig attraktion. Dessa signaler är fötterna alltid pekar mot din när du pratar med honom, härma dina åtgärder (t.ex. höjer händerna upp i luften) att synkronisera med dig, höja ögonbrynen, fidgeting (som bita naglarna av nervositet för att han vill imponera på dig) och står rakt upp (som om att visa upp sina tillgångar, som hans muskler breda axlar eller höjd).