mynewspapers.net

Tecken på en konkurrenskraftig svartsjuk pojkvän

Tecken på en konkurrenskraftig svartsjuk pojkvän


När de flesta människor tänker på svartsjuka i en relation, tänker de förmodligen på en person att vara svartsjuk av partnerns vänskap med en attraktiv person, t.ex. Konkurrens och svartsjuka i en relation är dock också en gemensam möjlighet, alltför. Om du misstänker att din pojkvän är avundsjuk på dig och alltid försöker konkurrera med dig och en upp dig, kanske du rätt.

Vinnande argument

Om din pojkvän känns alltid behovet av att vinna varje argument du har, oavsett hur liten eller ringa är det, han kan vara konkurrenskraftiga och avundsjuka mot dig. Oavsett om det handlar om som senast tog ut Papperskorgen eller ens en större fråga som som gör mer uppoffringar för relationen, alltid behöva ha sista ordet och "vinna" ett argument pekar på osunda förhållande konkurrens.

Förlora fokus

Om din pojkvän är så fångas upp i vad du gör med ditt liv att han förlorar fokus av sina egna mål, visar han tecken på avundsjuka och konkurrens med dig. Till exempel, om han är upprörd över att du har ett starkt sammansvetsat vänkrets och han inte, hans svartsjuka faktiskt skadar sitt eget välbefinnande och gör ingenting för att förbättra sin egen situation.

Jämställdhet

Också kan att genomdriva falsk jämställdhet peka mot svartsjuka i en relation. Om din pojkvän svartsjuk att du får väl med din mamma till den grad att han försöker underminera din relation med henne, är sin konkurrens med du överdriven och giftigt. Han kan försöka genomdriva falska "jämlikhet" i er relation. Om han inte har en bra relation med sin mamma, kanske han inte vill du ha en med din, antingen.

Framgång

Om din pojkvän plötsligt musslor eller handlingar upprörd på något tecken på att du lyckas i livet, särskilt på arbete, då är han seriöst avundsjuk på dig. Till exempel, om du fick en stor betala höja på jobbet och han inte erkänna det eller ens förringar din prestation, han kunde vara svartsjuk och känner att du "slog" honom på något sätt. Han kan säga något i stil med "Gee. Jag undrar varför de valde du. Den andra flickan, Tanya, gör sitt jobb bra."

Misslyckande

Om du får känsla av att din pojkvän är nöjd och glad när du inte på något, bör du allvarligt överväga att omvärdera din relation med honom. Framgångsrika relationer är om lagarbete; avundsjuka och konkurrens är kontraproduktivt och destruktivt för en relation.