mynewspapers.net

Tecken på attraktion att en tjej gillar du

Tecken på attraktion att en tjej gillar du


Om du pratar med en tjej på gatan, på en fest, eller någon annanstans, kan det vara svårt att säga om hon är intresserad av dig. Hon kommer förmodligen inte att komma rätt ut och berätta om hon gillar dig, så du bör titta efter tecken på attraktion i hennes kroppsspråk, hur hon talar och andra mer subtila aspekter av hur hon bär sig själv och samverkar med dig.

Letar du

Om du fångar en kvinna letar i din riktning några gånger när du är på en fest, bar eller andra sociala situation, är oddsen hon såg på dig, inte sakerna omkring dig. Om hon fortsätter med för att dröja med ögonkontakt när hon pratar till dig, är detta bara ytterligare bevis för att hon har lockat till dig. Naturligtvis, är detta inte en exakt vetenskap. Du kan bara ha något på ditt ansikte och hon är för artig för att berätta.

Imitera

Imitera kroppsspråk och röst tonar är också tecken på attraktion. Du kan se detta med män och familjemedlemmar också--härma kroppsspråket är inte nödvändigtvis ett tecken på sexuell attraktion för alla, men det är ett tecken på att personen du pratar med vill relatera till dig och är intresserad av vad du har att säga. Så, om du borstar handen genom håret och hon gör samma sak, oddsen är att hon är intresserad av dig.

Retas

En kvinna som är intresserad av dig kommer ofta retas med dig och delta i verbala skämt. De flesta människor reta inte sina vagt bekanta eller främlingar, som det tar en viss nivå av närhet att retas någon utan att såra honom. Så, om en kvinna är engagerande i casual skämt med du, hon förmodligen känns nära dig-- eller vill känna närmare dig.

Skrattar

Du är förmodligen inte roligt hela tiden, även om du konsekvent få folk att skratta. Du vet förmodligen när du berätta ett skämt som faller platt. Men om hon skrattar åt dina skämt, även de platta som, är hon nog intresserad av dig. Så håll ett öga på om hon är den enda skrattar på din lama försök till humor--om hon är, hon är nog intresserade.