mynewspapers.net

Tecken på att han inte kommer att gifta mig med dig

Tecken på att han inte kommer att gifta mig med dig


Medan vissa män är nöjda med tillsammans deras betydande andra i år, kommer det en tid när äktenskap verkar nästa logiska steg. Men om din man inte har visat något intresse i äktenskap, kan du behöva göra forskning för att räkna ut om han kommer att föreslå. Män som inte vill gifta sig med uppvisar tecken, både subtila och öppen. Tar tid att noggrant observera detta kan hjälpa dig förstå var ligger ditt framtida äktenskap med din kille.

Han undviker ordet "M"

Kommunikation, både verbalt och icke-verbal, är alltid en bra indikator på hur väl ett förhållande mår eller vad din pojkvän tänker. Om han är obekväm när ämnet av äktenskap uppfostras i en konversation eller om han ständigt smiter frågor om där han ser förhållandet i framtiden, kan detta innebära att han inte kommer att föreslå att du någon gång snart.

Han kommer inte att införa du till sin familj

Om du har dejtat din beau länge och han fortfarande inte infört dig till sin familj ännu, kan detta vara ett förebud att han inte avser att gifta sig med dig. Han kanske vill undvika fallgropen att hans släktingar till förbindelsen med du till en sådan grad att de kommer att vara bara så ont som du kommer när han bestämmer sig att relationen är över och att det är dags att gå vidare.

Förhållandet är känslomässigt instabil

Letar efter mönster av känslomässig instabilitet, som kan vara en stark indikator på var din relation står så långt äktenskap engagemang är berörda. Om din man är mycket tillgiven och kärleksfull en dag, då undviker du i flera dagar efteråt, finns det en god chans att han inte är redo för äktenskap.

Inget intresse av din familj och vänner

En man som är intresserade av att gifta sig är oftast angelägna om att vinna över dina föräldrar och vänner. Knyta starka band av tillgivenhet är ett viktigt steg i bana väg för ett lyckat äktenskap och blanda de två familjerna. Om din pojkvän har dejtat du en tid och har inte ens tagit upp frågan att träffa din familj eller nära vänner, är han inte troligt att komma ner på ett knä och överraska dig med en förlovningsring.