mynewspapers.net

Tecken på att han är intresserad av att bli mer än vänner

Tecken på att han är intresserad av att bli mer än vänner


Ibland det verkar omöjligt att märka tecken och signalerar att en man är intresserad av att bli mer än vänner. Medan vissa män kan vara direkt med sina känslor, kan andra män välja att förmedla intresse av åtgärder. För att avgöra om han vill flytta till nästa nivå, uppmärksamma både hans handlingar och ord. Om allt annat misslyckas, kan tala med honom direkt om hans verkliga avsikter resultera i framgång.

Uppmärksamhet

Ta notis om mängden uppmärksamhet han ger dig när ni är tillsammans. Om han uppmärksamt lyssnar på dig och ofta svarar eller kommenterar, sedan är han sannolikt intresserad av vad ni säger. Du kan också mäta hans intresse genom mängden information som han minns som din födelsedag eller andra viktiga händelser. Ägna särskild uppmärksamhet åt hans reaktioner som du talar till honom varje gång. Om han ser uttråkad, kan då han tänka på andra saker. Om han verkar intresserad eller nyfiken, då sannolikt är han. Om han upprätthåller ögonkontakt med dig under hela samtalet istället för att titta bort eller leka med sin mobiltelefon, sedan han verkligen vill höra vad du säger.

Generositet

Ett tecken på att han kan vara intresserad av dig är den hjälp han erbjuder dig runt huset eller medan ute i det offentliga. Dessa uppgifter kan vara enkla, som bär en matkassen eller svårare, som hjälper dig med en hem reparation. Dessa uppgifter att förmedla att han är att se till du är bekväm och tas hand om när han är runt omkring dig. Ibland kan han även erbjuda hjälp precis som en ursäkt för att spendera tid med dig.

Förtrogenhet

En man kan visa sitt intresse för en kvinna genom att försöka lära känna hennes vänner och familj. Detta är ett tecken på att han vill göra ett gott intryck att de närmast dig. Möjligheten för en partner att komma överens med vänner och familj är viktigt för många människor, och det riskerar han vet detta. För honom, kan detta bara vara nyckeln till att förbättra sina chanser i en relation med dig.

Svartsjuka

När man diskuterar potentiella eller senaste datum med honom, kan du upptäcka att han inte gillar eller visar lite intresse för andra killar som du nämner. Han kan ofta hitta ursäkter att inte gå på datum eller har starka åsikter om datum att gunga ditt beslut. Dessa åtgärder kan vara en direkt följd av hans svartsjuka bubblande till ytan, som han vill vara med dig istället.