mynewspapers.net

Tecken på att flirta med kvinnor

Tecken på att flirta med kvinnor


En kvinna uttrycker sina önskningar på olika sätt, vare sig det tvinna håret, leende, att göra nivåer av ögonkontakt, skämtar. Hon kan även flirta undermedvetet. Listan över kvinnors flirt tecken kan vara ganska omfattande, är det bäst att inte utgå ifrån. Gester och fraser som kvinnor använder när flirta används också i avslappnad konversation. Den enkla handlingen att flirta innebär dessutom inte att hon är intresserad av dig.

Leende

Även om en kvinnas leende inte ska tas som ett tydligt tecken på att hon gillar dig, bör ett till synes okontrollerade eller konstant leende tas som ett tecken på glädje.

Kontakt

Ögonen är ett fönster att själens, och om hon checkar du ut är det ett gott tecken. Inte bara kommer hon att titta på dina rörelser, antingen på avstånd eller när du pratar, hon kommer miljöprövningens ut dina ögon och läppar på ett konsekvent sätt. En annan form av kontakt kommer från hennes behov av att röra dig. Om hon är rörande din hand, arm, ben, ansikte eller ens bordsskiva rätt bredvid dig, hon förmodligen flirtade med dig.

Skrattar

Om hon skrattar åt dina skämt, även när de inte är rolig, hon är förmodligen kittlade med ditt beteende och uttrycker hennes flirtiga intresse. Spelar tillsammans med dina skämt, plus användning av coy sarkasm, kan också indikera flirta. Använd ditt eget omdöme om huruvida hon är intresserad av eller bara vara lekfull.

Undermedvetna

Kvinnor vill bli märkte, och försöker de subtila och icke-subtila sätt att uppnå detta. Något så enkelt som att tvinna håret med fingrarna, eller överdriven leker med hennes hår, är subtila tips att få dig att uppmärksamma henne. När du talar, kan hon fippla med sitt glas, håret, sin tillbehör, kläderna eller ens kläder av den person som hon pratar. Detta är ett tankspridda sätt att hålla sinnet alltid stimuleras och alert. En annan undermedvetna flirt kommer om hon gör ett försök att räta upp hennes blus eller kjol, fixa håret, återanvända make-up eller göra någon annan gest av fysiska platsorganisation innan du närmar dig. Detta innebär att hon vill se bra ut.