mynewspapers.net

Tecken på att en tjej vill att du ska göra ett drag

Tecken på att en tjej vill att du ska göra ett drag


Vissa män får säga att kvinnor är otroligt förvirrande och att de inte kan tala om när de ska göra ett drag eller låt det gå. Att vara medveten om tecken att en tjej vill att du ska gå vidare kan hjälpa dig att fatta beslut om vad du gör. När du vet tecken, allt du behöver göra är att uppbringa modet att agera.

Närhet

När en kvinna vill att du ska göra ett drag, får hon nära er som möjligt, säger Askmen.com. Istället för att prata med dig eller försöker lyssna du på avstånd, kommer hon luta sig framåt in i dig. Hon kan också flytta sin hela kroppen närmare till dig istället för att bara lutar huvudet i att höra eller tala med er.

Hon rör du

Ett annat tecken på att en kvinna vill att du ska göra ett drag, enligt Menshealth.com, är att hon finner någon anledning att röra dig. Detta kan innebära att hon rör vid din arm när hon talar till dig eller upprepade gånger borstar du när det finns mer än tillräckligt utrymme att komma förbi. Hon kan direkt röra dig eller kunde testa din komfort först av att bara komma nära.

Ignorerar andra män

Ett annat tecken på att hon vill att du ska göra ett drag, enligt Menshealth.com, är att hon ska prata med dig när det finns gott om andra män hon kunde samtala med. Hon kommer också att fokusera ögonen på dig och kommer inte att söka rummet för någon annan att prata med. Hålla konversationen intressant och du har en god chans att fortsätta att ha hennes odelade uppmärksamhet.

Ensam tid

Enligt Mademan.com, om en kvinna vill att du ska göra ett drag, ska hon göra en ansträngning att ha ensam tid med dig. Hon kommer att be dig att hänga, och du ensam. Ett annat tecken, är om du två träffade bara, att hon isolerar både av er från andra människor. Till exempel, om du är på en fest, hon får föreslå sitter ute där det finns färre människor runt.

Hon visar hud

När en kvinna vill att du ska göra ett drag, enligt Menshealth.com, tar hon bort en artikel av kläder än ytterkläder. Detta innebär att hon försöker att visa er lite mer hud. Hon kan till exempel bära en cardigan tröja och ta bort det för att avslöja ett linne eller T-shirt. Hon kan också ryck på botten av sin skjorta, som kan avslöja lite mer klyvning.