mynewspapers.net

Tecken på att en man är förälskad i en kvinna

Tecken på att en man är förälskad i en kvinna


En kvinna vill veta om mannen som hon har intresset är intresserad av henne också. Genom studiet av kroppsspråk och lite kunskap om mänskliga känslor, kan en kvinna titta på de synliga tecken på att en man visar för att se om han delar hennes känslor.

Kroppsspråk 101

Enligt ChangingMinds.org är en av de snabbaste sätten att berätta om en person är attraherad av en annan att observera hans kroppsspråk. Den grundläggande biten av kroppsspråk som "skriker" att en person är attraherad av en annan är begreppet spegling. Om en man till en kvinna, kommer att han kopiera hennes rörelser. Om hon håller en drink i handen, kommer att han hålla en drink i handen. Om hon visar för att titta på en målning, blir han titta på det målningen med henne. Ett annat grundläggande tecken är att en man kommer att möta sin överkropp mot den kvinna som han är intresserad om hon är i rummet. Även om han talar till en annan person, hans huvud kan stå inför den personen, men hans överkropp kommer att möta föremålet för hans kärlek.

Lyssna, titta på

En man som älskar kommer att hålla de löften som han gör. Han säger att han kommer att kalla, kommer att han ringa. Om han säger att han vill ta en kvinna ut den helgen, tar han att kvinnan ut den helgen. Om han bryter löften regelbundet, är det något fel. Om han respekterar en kvinna, kommer att han följa upp vad han säger och behandla henne med samma respekt han erbjuder sina vänner.

Vänner, familj

En man som älskar en kvinna kommer att presentera henne för sina vänner. Han vill hans vänner att gilla henne och arbeta hårt för att se till att hon är glad i deras närvaro. Dessutom kommer han vill presentera henne för sin familj. Om han "gömmer sig" kvinnan, älskar han inte henne.

Språk

En spelare kommer snabbt kasta ut frasen "Jag älskar dig" och kommer att göra svepande, over-the-top löften snabbt och sedan försvinner när han fick vad han ville. En man som är kärlek kommer att vänta med att uppfylla sin fysiska begär, av respekt. Han kommer att tänka och planera sina kärleksförklaringar, inklusive säger de tre små orden.

"Ögonbryn Flash"

En annan mer subtilt flytta av en man som är intresserade av eller kärleken med en kvinna, enligt en BBC-artikel om relationer av Tracey Cox, är "ögonbryn flash." Det är svårt att upptäcka, men så fort en man märker föremålet för sin kärlek, han kommer att flytta sin ögonbryn upp och ner snabbt att beteckna spänning på förekomsten av kvinnan. Dessutom kommer att en man (eller kvinna) i kärlek ha dilaterade eleverna. Dessa två tecken på kärlek är svårt att fånga, men omöjligt att fejka. Om en man visar något av dessa tecken, är han definitivt i kärlek.