mynewspapers.net

Tecken på att en kille vill få allvarliga

Tecken på att en kille vill få allvarliga


Det finns många tecken på en man blir allvarliga om sin relation. Leta efter en kombination av tecken, kontra ett enda tecken, som den ultimata information att relationen utvecklas mot ett seriöst förhållande. Kom ihåg att män söker efter tecken från dig, alltför, så var noga med att belöna deras I am-allvarliga-om-du skyltar med din egen bästa beteende och romantiska inspiration.

Love Shack

Om du tillbringar de flesta kvällar i veckan på sin lägenhet eller han njuter av huvuddelen av sina nätter på din plats, anser detta ett tecken på din kille vill få allvarliga. Nästa steg kan vara att hitta ett hem lämplig för er båda. Innan detta händer dock, lita på att spendera kvalitetstid tillsammans är ett av de tecken som en kille är allvarligt om sin flicka. Tänk på det såhär: om han är att välja tid med dig över tiden med kompisar, ser på sport eller på jobbet, då du är en prioritering i sitt liv.

Gåvor

En man är en kvinna på allvar när han ger henne gåvor som kärlek anteckningar, romantisk poesi, smycken och blommor. Naturligtvis män också ge praktiska presenter: om din man ger dig en ny DVD-spelare eller en iPad, det är lika bra ett tecken som en romantisk gåva. En gåva, oavsett värde, visar han tänker om dig och dina intressen och vill uttrycka sina känslor. Män inte verbala varelser, och ger dig roliga, praktiska eller sentimental gåvor är deras sätt att tala om att du är i tankarna och i sitt hjärta.

Uppfyller sitt folk

Om du har blivit inbjuden till lunch med hans mamma, gick på en baseballmatch med hans pappa och träffade sin bästa vän, detta är ett mycket bra tecken. Män införa damen i deras liv till vänner och familj bara när uppvaktningen blir värre. Gör ett positivt första intryck av dressing med klass och smak men också koppla av och ha roligt. Hålla konversationen på lätta ämnen, som resor och husdjur.

Kommunikation

Skickar du SMS, ringer du på telefon och att ha öppen, ärlig kommunikation är ett tecken på din kille är allvarligt om ditt förhållande. En relation växer och intimitet fördjupar genom effektiv kommunikation; investera i telefonsamtal och e-post, även om han reser eller upptagen med arbete, är en av de bästa tecken din man tänker om dig.