mynewspapers.net

Tecken på att en kille som knappt vet du är intresserad av dig

Tecken på att en kille som knappt vet du är intresserad av dig


Du har träffat honom ett par gånger och han verkar snäll nog, men du är osäker på hans vinkel. Är han i dig? Är han bara blyg? Har han bara vill vara vänner? Avsluta frågorna och är uppmärksam på vad han säger utan att använda någon orden. Många killar har kontrollampa tecken på att de är intresserade att lära känna en kvinna bättre.

Han får veta dina vänner

Många killar kommer pal till en crush bästa vänner att få känna henne bättre. Bästa vänner är också inflytelserika att hjälpa kvinnor besluta om att ge en kille en chans. Killen är sannolikt att skratta åt några av de pinsamma historier som är säker på att komma ut, men koppla av. Många av dessa flickor natt sagor i går visar att du gillar att släppa loss och ha kul. Killen kan också lära känna dina fritidsintressen, gillar och ogillar och vad du ser i ett datum.

Han talar genom sitt kroppsspråk

Om en kille gillar dig, kommer han mer än sannolikt att visa det på det sätt han presenterar sig själv omkring dig. Analysera hans kroppsspråk. Han kommer sällan vänder ryggen mot dig, luta mot dig när du talar, och även titta på dig ofta. Ögonkontakt är ett annat tecken. Om den här killen är i dig, kommer han sannolikt titta bort snabbt eftersom han är blyg eller han kommer att fånga din blick och hålla fast den. Ett annat bra exempel är om han berättar ett skämt och alla runt bordet skrattar, han ser på dig att se om du skrattar, alltför.

Han är nervös

Eftersom förkastande är alltid en dating säkerhet, kommer en kille som du knappt vet sannolikt att vara nervös omkring dig. Alla hanterar denna typ av ångest på ett annat sätt. En kille kan överkompensera nerverna genom att tala om sig själv, sitt arbete, sin katt i hemmet och allt däremellan. Han vill att du ska veta vem han är och han söker din åsikt. Nerver kan också fysiskt visas. Svettiga handflator, nervösa skratt, djupa andetag och uppenbara fidgeting är alla tecken på att din kille är nervös för att vara runt dig.

Han erbjuder att göra tjänster åt dig

När en man är intresserad av dating en kvinna, han vill låt det bli känt men han kanske inte vet hur man uttrycker sig själv. Vissa män att kompensera för detta genom att göra kvinnan mitt i sitt fokus. Han kompletterar du på din nya outfit eller ny plånbok. Killen kan också erbjuda att göra vissa hem reparationer för dig. Detta beteende visar att han vill att du ska tas om hand. Han vill att du ska känna dig speciell eftersom han ser du som special.