mynewspapers.net

Tecken på aggressiv eller fientligt beteendeAggression och fientlighet kommer i tre huvudsakliga former: verbala, passiv och fysiska. Hantera en person som visar tecken på dessa beteenden kan vara frustrerande och stressande. Att veta hur man känner igen tecken på aggression kan avgöra hur man ska bemöta aggression och fientlighet.

Verbala

Verbal aggression och fientlighet kan yttra sig i flera former. En individ kan vara verbalt missbruk, kasta förolämpningar på människor, gissla andra eller förringa människor för små misstag. Till exempel kan en kollega kräva en medarbetare en "idiot" felaktigt montering en fil. Verbala förolämpningar bör kan trappas upp till ytterligare aggression och fientlighet och inte tolereras som oskadligt.

Passiva

Passiv tecken på aggression eller fientlighet är åtgärder individ tar som inte är öppet aggressiva men fortfarande skicka signaler av fientlighet till andra. Detta kan vara så enkelt som sitter med armarna korsade eller tala illa om någon bakom deras rygg. Den innehåller också sprida skvaller eller helt och hållet ignorerar någon som försöker prata med dig.

Fysiska

Fysisk aggression och fientlighet är de mest extrema tecken och bör stoppas omedelbart. Fysisk aggression kan vara ett knyck på handleden eller kasta en boll på någon. Dess extrema kan inkludera hand-to-hand bekämpa. Fysisk skada är inte den enda typen av fysisk aggression eller fientlighet. Skadegörelse eller stöld kan också grupperas i denna kategori.